SOUTĚŽE

 

Soutěž o dvě trička maďarského labelu SpaceWalker Recordings!

Podzimní sezona nabírá na obrátkách a nejinak tomu je i u párty Coonk, kterou bude opět hostit klub Perpetuum, a bude se jednat o speciální edici. Ptáte se proč? Důvodů je hned několik...

 

Na této akci totiž oslaví své 30. narozeniny TOMIKA, jehož kritické oči dohlédnou na každý detail tohoto mejdanu. Jak jistě víte, náš dlouholetý kamarád maďarského původu je posedlý nejen originálním způsobem užívaní párty a vyhledáváním kvalitní hudby, ale je také specialistou na zahraniční "pártyvýlety". Tentokrát se ale postaral o to, aby poslední dobou natolik vyhledávané zahraniční "zboží" dorazilo k nám do Brna. Říká se: když už, tak už! Proto zde vystoupí celkem 13 DJs, z toho rovnou 5 zahraničních hostů a to na 2 pódiích. K dispozici bude catering, akční drinky, kvalitní sound, dekorace v réžii Tochaczek & SpaceWalker Recordings, jeden oslavenec a hlavně kupa přátel a známých.

Coonk

A právě maďarského vydavatelství SpaceWalker Recordings s vytříbeným vkusem se týká naše soutěž. Výherci si v pátek 9. listopadu přímo na místě z rukou samotného spolumajitele Holice převezmou slušivé tričko (Fruit Of The Loom) s logem tohoto labelu ve velikostech M nebo L, přičemž otázka je opravdu jednoduchá. Přejeme hodně štěstí!

SpaceWalker Recordings

Soutěž končí 7. listopadu. Za kontakt výherce je zodpovědný promotér akce.

Soutěž skončila 07.11.2012.
 
Jaké je stylové zaměření labelu SpacaWalker Recordings?
  • tech-house
  • dubstep
  • nu disco
 
Výherci:
  • Michal Nový
  • Dan Pátek
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016