PARTYINFO

 

SEA STAR FESTIVAL

Datum konání:
19.05.2023 - 20.05.2023
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Robin Schulz, Mahmut Orhan, Senidah, Hiljson Mandela, Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe, Tim Urbanya & Alessio, Joker Out, Nika Turković, Dzipsii, Vanillaz, Ilija Rudman, Indira Paganotto, Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot, RNB Confusion Sound System, Ian F, Marcel, SMT#nG, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Marin Biočić, VIITO
Live:
The Prodigy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.seastarfesival.com

 
 
Festival Sea Star v Umagu rozšířil svůj program Chorvatský festival Sea Star má kompletní line-up
Festival Sea Star doplnil program

Přímořský Sea Star festival slaví svůj jubilejní pátý ročník 19. a 20. května 2023 v chorvatském Umagu stylově. Festival přivítá mimořádně silnou vlnu speciálních tanečních setů, která opět potvrdí status "techno ráje", jež slavná přímořská laguna Stella Maris hrdě nese. K již dříve ohlášené světové superstar Indiře Paganotto se přidávají tři fantastické b2b koncerty! Do Nautilus Areny dorazí přední ukrajinští DJ mágové Daria Kolosova a Etapp Kyle, regionální pionýři Marko Nastić a Dejan Miličević a domácí techno špičky DJ Jock a Shipe. Spolu s elektropunkovými velikány The Prodigy, hitmakery Robinem Schulzem a Mahmutem Orhanem oficiálně zahájí novou festivalovou a letní sezonu.

 

DJka a producentka Daria Kolosova s více než desetiletými zkušenostmi se rychle stala předním jménem ukrajinské undergroundové techno scény. Svůj vzestup na světovou scénu zahájila s podporou respektované DJky Nastie, a to prostřednictvím společných setů i releasů pro její label NECHTO. Dosud vystoupila v předních klubech jako jsou Berghain, Bassiani, Fabric, Awakenings Festival nebo Amnesia, a její DJ set pro HÖR Berlin má na YouTube více než 2,5 milionu zhlédnutí. V Umagu vystoupí poprvé a rovnou v b2b setu s Etapp Kyle, jedním z nejpozoruhodnějších jmen ukrajinské undergroundové scény. Jeho náhodné setkání s Benem Klockem během cesty do Berlína vyústilo v jeho pozdější releasy pro label Klockworks, které ho etablovaly jako jedno z nejrychleji rostoucích techno jmen nové generace.

Sea Star


Spolu s nimi byl potvrzen i kompletní line-up oblíbené festivalové Electric Waves stage, kde vystoupí třeba Ilija Rudman, Ian F, Teo, Kali, Korak, Marin Biočić, Bronski, Marcel, Laseech, Innaca, Grenko a Ivan Erjavac. Tato vlna oznámení uzavírá elektronický program Sea Star festivalu, na kterém bude 19. a 20. května zahájena nová festivalová a turistická sezona v magickém prostředí umagské laguny Stella Maris.

Sea Star


Kompletní nabídku vstupenek včetně VIP Gold vstupenky a Ultimate Experience VIP vstupenky, která umožňuje přístup na pódium, stejně jako řadu kvalitních ubytování v blízkosti festivalového areálu naleznete na webových stránkách festivalu.

Sea Star


Festival Sea Star se koná každý rok v květnu na krásné pláži letoviska Stella Maris v chorvatském Umagu. Dechberoucí západy slunce v kombinaci s tyrkysovou vodou laguny dělají ze Stella Maris ideální místo pro zahájení festivalového léta a zároveň pro vytvoření celoživotních vzpomínek s přáteli! Za dobu existence se Sea Star festivalu představiliy hvězdy jako Wu-Tang Clan, Meduza, Hurts nebo Fat Boy Slim.

www.seastarfesival.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016