PARTYINFO

 

LIQUICITY PRAGUE 2023

Datum konání:
18.03.2023 - sobota
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Maduk, Etherwood, Grafix, Pola & Bryson, Kove, Lexurus b2b Polygon, Hiraeth, Drawn Moon
Live:
Ben Verse & Mota
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Mezinárodně uznávaná párty Liquicity se vrací do Prahy

V sobotu 18. března 2023 se v Praze odehraje další kapitola legendárního mejdanu Liquicity. Tento hudební svátek je vyhledávaný milovníky žánru liquid drum & bass po celém světě. Sedmá edice největšího indoor Liquicity eventu na světě se uskuteční v pražských Holešovicích v Malé sportovní hale, ze které se pro tento večer stane Galaxie snů, jež je dobře známá všem pravidelným návštěvníkům párty Liquicity.

 

Na magickou výpravu do Galaxie snů vezmou návštěvníky ti nejpovolanější. Za mixem se představí tak silná jména jako Maduk, Etherwood, Grafix, Pola & Bryson, Kove, Lexurus b2b Polygon, Hiraeth a Drawn Moon. Událost bude hostit zkušená dvojice MCs: Mota & Ben Verse. Všichni se můžou těšit na noc plnou emocí, tance, radosti a společných setkání s přáteli, jak je již na každé edici Liquicity zvykem.

Liquicity


Značka Liquicity byla založena v roce 2008 a od té doby se jí podařilo vyvinout vlastní úspěšný label a eventovou divizi, která zahrnuje klubové noci po celé Evropě a skutečně jedinečný letní festival. S dlouholetými zkušenostmi se povedlo shromáždit celosvětovou komunitu, která na každou událost přináší velmi pozitivní atmosféru a nezapomenutelné okamžiky.

Maduk


Pokud chcete zažít Liquicity Prague mejdan na vlastní kůži, dorazte 18. března do Malé sportovní haly v Praze. S nákupem vstupenek rozhodně není na místě otálet. Jak už totiž bývá u Liquicity zvykem, mizí raketovou rychlostí. Organizátoři ze společnosti Beatworx očekávají, že se pražský event velmi brzy vyprodá. V prodeji v síti GoOut je nyní poslední vlna vstupenek za cenu 890,- Kč včetně poplatků. Pro více informací sledujte oficiální událost na Facebooku, nebo Instagram eventu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016