PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2023

Datum konání:
05.07.2023 - 08.07.2023
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Love: Apashe (CAN), Blasterjaxx (NL), Deadmau5 (CA), Dirtyphonics (FR), Hardwell (NL), Imanbek (KAZ), James Hype (UK), Koven (UK), Looptroop Rockers (SWE), Luude (AU), Maduk (NL), Nervo (AU), Netsky (BE), Ruth Royall (UK), Shouse (NZ, AU), Sigma (UK), Sub Focus & ID (UK), Tiësto (NL), Wilkinson (UK)
Drum & Bass Ostrava!!!: A.M.C (UK), Agressor Bunx (UA), Alcemist (UK), Andromedik (NL), Audio (UK), Fade Black (UK), Freaks & Geeks (UK), Grafix (UK), Jon Void (DE), Killer Hertz (UK), Mefjus (AT), Metrik (UK), Multiplex (NL), Neonlight (DE), Smooth (SI), State of Mind (NZ), The Prototypes (UK), The Upbeats (NZ), Toronto Is Broken (UK), Trei (NZ)
Evropa 2 House Square: Catz n Dogz (PL), Eats Everything (UK), Emily Nash (UK), Lovra (DE), Mark Knight (UK), Mat.Joe (DE), Monki (UK), Offaiah (UK), Siege (BE), Sllash & Doppe (RU), Solardo (UK), The Deepshakerz (IT)
Future: ADDA (NL,UK), Bexxie (US), Blinders (PL), Cosmic Gate (DE), Fatum (US), Ilan Bluestone (UK), Jody Wisternoff (UK), Klur (SWE), Maddix (NL), Matroda (HR), ReOrder (SK), Simon Doty (CAN), Spada (IT), Tinlicker (NL), Zonderling (NL)
Techno ČEZ Energy: Gary Beck (UK), Juliet Fox (AU), Klaudia Gawlas (DE), Luke Slater (UK), Oscar Mulero (ES), P.E.A.R.L. (ES), Pan-Pot (DE), Perc (UK), Simo Lorenz (DE), Sterac aka Steve Rachmad (NL), Truncate (US), Victor Ruiz (BRA)
Harder Styles Vítkovice: Angerfist (NL), BillX (FR), Da Tweekaz (NOR), Digital Punk (NL)
Reggae 2 Jungle: Benny Page (UK), Krucial (UK), Ed Solo (UK), Fleck (GR), Katalyst & Fearless (UK), Matt:Scratch (UK), MC Spyda (UK), Ragga Twins (UK), Run Tingz & Da Fuchaman (UK), T-Menace (UK), Tomawok (FR), Top Cat (UK)
Objevte více muziky: Earth n Days (HU), Lenny Fontana (US), Milk & Sugar (DE), Peter Brown (FR)
Electroswing & Breakbeat: Aquasky (UK), Conic Tronic (DE), Mibor (ES), Elite Force (UK), Kiwistar (FR), Lady Waks (RU)
Psytrance: Cosmic Pirate (PT), Yudhisthira (MAK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.b4l.cz/cs/tickets

 
 
Beats for Love opět míří mezi světovou festivalovou špičku
Deadmau5 míří v létě na Beats for Love

Festival Beats for Love přidává další obří jméno do svého line upu pro ročník 2023! Do České republiky míří po dlouhých 14 letech kanadský umělec Joel Zimmerman, kterého ale všichni fanoušci taneční hudby znají pod jeho pseudonymem Deadmau5. Zařazuje se tak vedle již oznámených hvězd jako Hardwell či Tiësto a tak ostravský svátek elektronické taneční hudby potvrzuje své sliby o nejsilnější sestavě za svou historii!

 

"O Deadmau5e už se snažíme několik let, což je u těchto jmen vcelku normální, a jsme nadšeni, že se to letos podařilo. Dovézt do Ostravy jméno jeho kalibru a navíc v premiéře na českém festivalu, se nepodaří každý den," potvrzuje ředitel festivalu Kamil Rudolf, o jak velkou senzaci jde! Deadmau5 je kanadský DJ, producent a hudebník, který se od roku 2008 pravidelně umisťuje v DJ Mag Top 100 DJs a za rok 2022 mu patří 65. pozice. Má na svědomí legendární tracky "I Remember", "Raise Your Weapon", "Ghost N Stuff" nebo z těch novějších "Monophobia". Jeden z největších elektronických umělců míří do ČR po dlouhých 14ti letech a čeká ho u nás festivalová premiéra. Kromě jiného má i nový společný projekt Kx5 společně s další hvězdou Kaskade.

Deadmau5


Ostravský festival ale za poslední měsíc zveřejnil mnoho dalších jmen a na začátku července tak do Dolních Vítkovic zavítá anglický DJ a producent James Hype, který patří mezi největší house jména současnosti nebo první a prozatím jediný držitel ceny Grammy z Kazachstánu Imanbek, jehož skladby patří aktuálně k nejhranějším věcem na rádiích po celém světě či na platformě Spotify. Oba pak vystoupí na hlavním festivalovém pódiu. Na stejném pódiu letos vystoupí i drum and bassová star Wilkinson. "Rozhodli jsme se jej pozvat i letos, protože jeho loňské vystoupení bylo fenomenální a ohlasy fanoušků jsme v tomto případě rozhodně museli vzít v potaz," komentuje toto jméno Rudolf.

James Hype


Hvězdy ale míří i na další festivalová pódia! Například na Techno stage vystoupí zásadní jména elektronické scény nejen z historického, ale i současného pohledu, protože dorazí velikáni Luke Slater a Perc z Velké Británie nebo Oscar Mulero ze Španělska. Future stage pak ovládnou nizozemští Tinclicker, kteří patří mezi hlavní jména vydavatelství Anjunadeep nebo jejich krajan Zonderling. To ale u této stage není vše, protože letos vystoupí i trance duo z Německa Cosmic Gate, jež se v rámci svého stylu řadí mezi nejlepší jména na celém světě! "Jsme opravdu rádi, že se nám velká jména daří domlouvat nejen na Love stage, ale i na žánrové stage festivalu, které určitě chceme mít kvalitní a jejich kvalitu i dále posouvat dopředu. Festival je díky tomu skvěle vyvážený a všichni si na něm můžou najít to, co zrovna vyhovuje jim," vysvětluje festivalovou strategii programový ředitel Jiří Ramík.

Luke Slater


Nová jména pak byla oznámena i pro Harder styles stage, Breakbeat stage a Drum & Bass stage. BillX z Francie vystoupí na prvně jmenované a fanoušci se tak konečně dočkají, protože loni bohužel nemohl dorazit kvůli stávkám na letištích ve Francii. Druhé zmíněné pódium uvitá Lady Waks, která se na festival vrací po šesti letech. Zásadní Drum & Bassová stage pak přivítá aktuálně nejlepšího D&B DJe planety A.M.C z Velké Británie, jeho krajany The Prototypes a novozélandské duo State of Mind. "Drum & Bassová stage bude mít letos největší počet zahraničních hvězd za svou historii a fanoušci zlomených beatů se tak mají rozhodně na co těšit," prozrazuje ředitel marketingu Matyáš Ožana.

State Of Mind


Aktuálně pořadatelé Beats for Love prodávají standardní celofestivalové vstupenky, celofestivalové VIP vstupenky, vstupenky do Love campu i Love village a také parkování jak u festivalu, tak u jednotlivých kempů. Zároveň jsou v prodeji jednodenní vstupenky a to jak standardní, tak jednodenní VIP vstupenky. Kompletní informace a všechny novinky mohou fanoušci sledovat na webu www.b4l.cz či festivalových profilech jak na Facebooku, tak na Instagramu či TikToku.

Beats for Love


Výčet aktuálně oznámených jmen:

Deadmau5 / Hardwell / Tiësto / Blasterjaxx / Imanbek / James Hype / Angerfist / Apashe Live / Cosmic Gate / Da Tweekaz / Dirtyphonics Elevated / Eats Everything / Luke Slater / Mark Knight / Netsky / Oscar Mulero / Sigma DJ set / Sub Focus DJ set & ID / Tinlicker / Wilkinson DJ set / A.M.C / Agressor Bunx / Andromedik / Audio / Bexxie / Billx / Cosmic Pirate / Fade Black / Fleck / Gary Beck / Grafix / Ilan Bluestone / Jody Wisternoff / Juliet Fox / Killer Hertz / Klaudia Gawlas / Koven / Lady Waks / Lovra / Maddix / Mat.Joe / MC Spyda / Mefjus / Metrik / Perc / Ragga Twins / Siege / State of Mind / The Prototypes / The Upbeats / Tomawok / Top Cat / Trei / Victor Ruiz / Yudhisthira / Zonderling

Odkazy:

web
Facebook
FB event
Instagram

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 
Do Ostravy zamíří v létě i Hardwell Beats for Love slibuje nabitý ročník

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z druhého dne Beats for Love od sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016