PARTYINFO

 

SOUND

Datum konání:
04.11.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Gabriel Loci
DJs:
chandelier hall: Higgins (CUKR), Nur Jaber (Berlin / OSF, LBN), Nrmn (Ankali), Pink Concrete (Anormal / hereandthere), Théo
autopsy room: Dash, EliO, Luke Nova (Deepwave), Mill, Tobleronchik (Kave)
vaulted hall: Arkan (BCCO / Autonome / Drawner Records, FR), Jesse (Kave), Teletext (Amphibian / Persona), Ufi Da Man (Sound), Yan (Ankali, Harmony Rec)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup na místě: 600,- Kč

 
 
Berlínské techno promění tento pátek klášter sv. Gabriela

Sound festival ovládne tento pátek další unikátní pražský prostor. Současná undergroundově laděná elektronika zaplní tajemné prostory kláštera sv. Gabriela na pražském Smíchově. Headlinery jsou libanonská producentka Nur Jaber a francouzský DJ Arkan, oba působící v Berlíně. Temnou atmosféru na čtyřech scénách podrthnou site-specific instalace, light design a NFT projekce ve spolupráci s řimskou galerií MFA.

 

Unikátní komplex Gabriel Loci je místem, kde se setkává minulost se současností. Rozsáhlý objekt postavený v novorománském slohu oživne undergroundovou elektronickou hudbou ve spojení se současným vizuálním uměním, a to na čtyřech různorodých scénách. Lustrový a Klenbový sál společně s Pitevnou budou patřit hudebním pódiím, ambient a chillout najdou návštěvníci v centrálních prostorách Rajské Zahrady. Členité místnosti a chodby kláštera doplní light design od Multiverse Studios a NFT projekce kurátorované největší římskou NFT galerií MFA.

SOUND


Sound otvírá své brány v pátek 4. listopadu ve 21:00. Předprodej byl vyprodán, nicméně na místě budou k dispozici vstupenky za 600,- Kč. Vice info včetně praktických informací najdete na Facebookové události nebo Instagramu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016