PARTYINFO

 

NEIGHBOURHOOD CHARITY

Datum konání:
16.09.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Swim
DJs:
Pavel Bidlo, Brady, Daniel Neighbour, JB & Flesh, Emphonic
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: minimální výše příspěvku 100,- Kč

Line-up:
22:00 - 23:30 Brady
23:30 - 01:00 Daniel Neighbour
01:00 - 02:00 Pavel Bidlo
02:00 - 03:30 JB & Flesh
03:30 - 05:00 Emphonic
 
 
Podpořte Neighbourhood benefici pro dětskou psychiatrii

První roky života zcela zásadně formují osobnost člověka a mnohdy s sebou z různých okolností nenesou jenom úsměv a dětský smích. Pro to, aby i náročné momenty v životě dětí nenesly následky, je zde oddělení dětské psychiatrie v Thomayerově nemocnici. A právě toto oddělení chce underground house a techno akce Neighbourhood Charity podpořit.

 

Pozvání přijali respektovaní DJs domácí scény v čele s DJskou legendou a jedním ze základních pilířů house scény, Pavlem Bidlem. Druhým headlinerem noci je DJ duo JB&FLESH s hybridním setem spojujícím mixy s živým loopingem a samplingem. Díky jejich progresivnímu míchání hráli po boku zahraničních hvězd, například Carla Coxe, Pan Pot a dalších. Dále vystoupí Brady, Emphonic a pořadatel noci Daniel Neighbour.

Neighbourhood


Událost proběhne v pražském klubu swim, který dobrou myšlenku podpoří zázemím a zajištěním personálu. Všichni vystupující zahrají bez nároku na honorář, přičemž veškerá produkce události není spojena s dalšími náklady. Veškerý výnos ze vstupného jde na podporu dětské psychiatrie Thomayerovy nemocnice. Minimální příspěvek vstupného činí 100,- Kč.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016