PARTYINFO

 

HIGHJUMP 2022

Datum konání:
05.08.2022 - 07.08.2022
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
Markee Ledge (UK), Akvamen Madelaine, Lillou, Schwing, Chocky, Petr K
Live:
PSH, Fast Food Orchestra, 58G, United Flavour Sound System
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: předprodej: Ticketstream.cz 860,- Kč 

 
 
HighJump se uskuteční již tento víkend
High Jump 2022 ohlásil první hudební interprety

Cliffdivingový event spojený s hudebním programem High Jump se letos uskuteční opět v lomu Hřiměždice u Příbrami v termínu 5. a 6. srpna. Na návštěvníky čeká tradiční závod světové špičky ve skocích do vody z extrémních výšek. I letos se budou skokani a skokanky vrhat do lomu z výšky přesahující dvacet metrů. Na návštěvníky také čeká hudební program na několika podiích. Mezi účinkujícími je například kapela PSH, Fast Food Orchestra, MonoStereo nebo DJové Friky, Madelaine, Lillou a další.

 

Po roce se opět setkáme v Hřiměždicích, kde se ve skokanském ráji uskuteční další High Jump. Jeden z nejstarších závodů v extrémním skákání do vody v Evropě, který se pro mnohé stal legendou, opět přivítá skokanskou špičku. Již v tuto chvíli svou účast na otevřeném mistrovství ČR přislíbili skokani z celého světa a také účastníci světové skokanské série Red Bull Cliffdiving. Kromě klasického cliffdivingu svou účast potvrdila také německá reprezentace v čele se světovým rekordmanem ve skoku stylového placáku Christianem "Elvisem" Guthem.

High Jump


Na návštěvníky bude také čekat doprovodný program. Na několika hudebních podiích vystoupí během pátečního a sobotního večera hudební skupiny a DJs. Hudební zóny budou rozděleny žánrově a fanoušci se mohou těšit na rozmanité hudební styly od rapu, reggae, elektronickou taneční hudbu a další. V hudebním programu lze najit například legendu českého rapu PSH, reggae ska kapelu Fast Food Orchestra, uskupení s názvem Neandrtal Project, za kterým stojí DJ Friky společně s Martinem Svátkem a David Trumpeteer. Další jména budou organizátoři brzy zveřejňovat.

High Jump


Samostatnou chill a hudební zónu si připravila také Prima Cool. Tam budou mít možnost fanoušci přes den odpočinout a nabrat síly na další večírek. Ten se v prostoru Coolife zony rozjede vždy po skončení skokanských závodů v lomu. Lze očekávat elektronickou hudbu předních českých DJs. V line upu lze najít DJs jako Madelaine, Schwing, Lillou nebo Petr K.

High Jump


Kromě skoků do vody čeká na návštěvníky mnoho doprovodného programu přímo ve vodě nebo v okolí lomu. Samozřejmostí bude dostatek jídla a pití v připravených barech a stáncích.

Vstupenky na akci lze kupovat s sítí Tickestream za výhodnou cenu 860,- Kč.

Více info na www.highjump.cz.

 

foto: www.klapper.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016