PARTYINFO

 

KÖLSCH - IPSO - 5 HOURS SET

Datum konání:
11.02.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kölsch (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Kölsch se chystá opět vyprodat Roxy 

Do Roxy se vrací legenda elektronické taneční hudby Rune Reilly, uměleckým jménem Kölsch. Tento dánsko-německý producent a DJ, za svou bezmála 20 letou kariéru, vystoupil již několikrát ve zcela vyprodané Roxy a tentokrát to bude již podruhé pod hlavičkou vlastního labelu IPSO. V prodlouženém pětihodinovém setu vám naservíruje to nejlepší ze své bohaté produkce, která je velmi úzce spjata hlavně s německým labelem Kontakt.

 

Tento umělec má na svém kontě šest studiových alb, nespočet singlů a několik hudebních projektů. Stál také u zrodu jedné z nejzásadnějších skladeb taneční hudby "Calabria", která se poté dočkala velkého množství remixů a celosvětového úspěchu.

Kolsch


Kölschova produkce je vždy mistrovským dílem. Nadčasové techno, které je zároveň jeho osobním příběhem, postavené na melodických a emocemi nabitých linkách. Hlavně díky velkému uměleckému zážitku, i díky jeho nespornému charizmatu, přirostl velmi pevně k srdcím celého Roxy týmu a všem vyznavačům techna v Čechách.

 


Přijďte si do pražského klubu Roxy užít skvělou taneční párty plnou house music a techna v podání opravdové legendy. Těšit se můžete na rozmanitou selekci napříč subžánry a během 5ti hodinového setu dojde i na mnoho novinek. IPSO Label Night s Kölschem již 11. února v Roxy!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016