PARTYINFO

 

SAGA FESTIVAL 2021

Datum konání:
10.09.2021 - 12.09.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Alan Walker, Clean Bandit, Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, Sickick, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W
Underground: Adam Beyer, ADIN, Amelie Lens, Anna, Artbat, Baggi, Carl Cox, Chris Liebing, Deborah De Luca, Denis Sulta, Dubfire, Eli Brown, Enrico Sangiuliano, Fisher, Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn, Joyhauser, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, Meduza, Monika Kruse, Solardo, Sonny Fodera, Spartaque, Umek
Live:
Reinier Zonneveld
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start. 13:00, vstup: předprodej: https://sagafestival.com/

 
 
SAGA Festival zveřejnil aftermovie z prvního ročníku Přes 45.000 lidí si užilo rumunský festival SAGA
Festival SAGA představí největší pódium v Rumunsku
Festival SAGA debutuje 10. září v prostředí, které vyvolá představivost, proměnu, energii a čeká na své návštěvníky v pulzujícím světě. Hlavní scéna Source je 35 metrů vysoká a 100 metrů široká a také ostatní pódia jsou součástí zcela jedinečného konceptu v Rumunsku...
 
Festival SAGA je založen na tvorbě a umění a bude místem, které vrací dětství, místem, kde se účastníci mohou znovu cítit jako děti, oživí svou představivost a dostanou novou svobodu. To se prolíná s energií, kterou najdeme na všech scénách ve spojení mezi lidmi, umělci i fanoušky.

Saga

Dotek atmosféry festivalu SAGA naleznete zde.

Z Nizozemí a Německa dorazilo více než 75 kamionů s vybavením a přibližně 4.000 lidí denně pracuje na tom, aby se festival stal nezapomenutelným pro všechny, kteří 10. září vstoupí do bran Romaera a stráví zde tři dny plné vzrušení. Více než 600 tun lešení, 100 km kabelů, přes 500 reproduktorů a 2.500 LED obrazovek jsou jen některé z prvků, které SAGA zařadí na mapu nejvelkolepějších festivalů světa.

Jak sami Rumuni, tak i cizinci, kteří sem přijedou z více než 30 zemí, si společně užijí hudbu těch nejlepších světových, ale i místních artistů, kteří na pódiích zaplavených světly, speciálními efekty a úžasným designem předvedou jedinečná vystoupení a spoustu překvapení. Source, Heat, Spark, Switch a všechna ostatní speciální pódia už čekají na to, až ožijí návštěvníky.

Saga

Tento neuvěřitelný příběh je připraven odstartovat. Každý, kdo se chce zúčastnit, by si měl pospíšit. K dispozici je ještě několik málo vstupenek a permanentek, které lze zakoupit zde.

Ti, kteří si zakoupí vstupenku nebo předplatné, budou mít navíc zajištěn volný vstup na dosud největší sólovou show Armina Van Buurena na Sound of Bucharest 25. září na náměstí Constitution Square.
 
Festival SAGA prodává vstupenky Rave Pit Festival SAGA proběhne letos v netradičním prostoru

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016