PARTYINFO

 

FVLCRVM (SK) + TEA SOFIA (CZ)

Datum konání:
08.09.2021 - středa
Místo konání:
Praha - Střecha Radost
Live:
FVLCRVM (SK), Tea Sofia
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.fource.cz, GoOut.cz, Ticketmaster 290,- Kč

 
 
FVLCRVM a Tea Sofia vystoupí na společném koncertě

Z bratislavského předměstí přímo na proměnlivou hranu mezi mainstreamem a undergroundem. Tvorbu slovenského producenta FVLCRVMa definují ADHD produkce, maximalismus a euforie. Společně s pražskou hudebnicí Teou Sofií vystoupí už 8. září na Střeše Radost. Vstupenky za 290,- Kč jsou v prodeji na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

 

Stejně nepředvídatelná jako FVLCRVMova tvorba kombinující excentrické taneční prvky s devadesátkovým popem jsou i jeho hybridní živá vystoupení, která spojují vlastní tvorbu s DJ setem. V Praze premiérově představí svá loňská EP "Words Loose Meaning" a "Attentioncore", na kterých prozkoumává dechberoucí dystopickou budoucnost. Že FVLCRVM už dávno překročil hranice Slovenska, dokazuje i jeho účinkování v lineupech evropských festivalů jako ESNS nebo spolupráce s britskou umělkyní Babii či aktuální společný song "Get Some" s rakouskou raperkou Keke a ukrajinským zpěvákem Ivanem Dornem.

FVLCRVM


Tea Sofia
 je devatenáctiletá zpěvačka a skladatelka, která vlétla na domácí scénu před dvěma lety jejím ambiciózním EP "Unwind", na kterém originálně přistupuje k popu. Její loňské album "Stani" se dočkalo nadšených reakcí a nálepek jedné z desek roku. Tea se narodila a vyrůstala v Praze, ve své tvorbě ale přiznává i srbsko-litevské kořeny. Její tvorba autenticky zachycuje pocity generace mladých dvacátníků, Tea se ve svých vlastních textech nebojí nepříjemných témat, která dokáže díky svému jedinečnému hlasu posluchačům emotivně naservírovat. V roce 2019 vyhrála soutěž Radia Wave Czeching, díky které reprezentovala Českou republiku na holandském festivalu Eurosonic.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016