PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT & DEEP DNB

Datum konání:
07.08.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Techno.cz stage: Nika 77 (techno.cz), Face (techno.cz), Pavel Aeling (techno.cz), Barbora (Tetris), Swifty, Skritek & Dr. Smeghead
deep dnb stage: Eska, TRES:T, Opaque, Siderox, Pocket Person, Gloom & Deltaphoenix
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: do 21:00 100,- Kč  / poté 150,- Kč

 
 
Reinkarnovaná Techno.cz night již tuto sobotu

V první srpnovou sobotu se v industriálních prostorách pražského Cross Clubu uskuteční reinkarnovaná Techno.cz night, kde se představí nejen zástupci tohoto webu o elektronické taneční hudbě, ale i spousta hostů. Těšit se můžete na noc plnou příjemné house music, která postupně vygraduje až k technu. To vše samozřejmě v undergroundovém hávu...

 

Ze zástupců webu Techno.cz se v první řadě představí talentovaná matadorka české taneční scény, která se na scéně pohybuje od roku 1997. Její promyšlené a řízné tanečně-experimentální techno sety si za ta léta vychutnali posluchači takřka ve všech známých klubech po České republice, na Slovensku, ale i v Rusku, Chorvatsku, Polsku, Německu nebo Maďarsku. Nika 77 nenechá nikoho klidným svým uhrančivým pojetím techna a my se na její set už teď moc těšíme!

Techno.cz night

Jako další se za mixem představí talentovaná zástupkyně partičky DJek s názvem Tetris. Zakladatelka tohoto uskupení Barbora má ve svém repertoáru to nejlepší ze současné undergroundové techno scény. Její sety jsou plné překvapení a vy se můžete těšit na taneční extázi plnou pozitivní energie, kterou Barbora svými sety rozdává s otevřenou náručí. Pokud jste měli někdy možnost navštívit Tetris rave parties, tak velmi dobře víte, o čem mluvíme.

Co by to bylo za Techno.cz night, kdyby se za gramofony nepostavil jeden z vůbec nejpovolanějších lidí svého oblíbeného žánru. DJ Face, kterého můžete znát hlavně jako šéfredaktora Techno.cz pod jménem Myclick, má vždy ve svém bagu to nejzajímavější ze současnosti i z historie house music, ale nebojí se ve svém setu zabrousit i do jiných subžánrů elektroniky. Aktivně hraje od roku 1993, tedy od doby, kdy spousta z nás pojem house music vůbec neznala. Má vlastní pořad na Radiu 1 jménem Fluffy Clouds a zahrál si v klubech po celé České republice i v zahraničí.



Jako další zástupce webu Techno.cz se za gramofony představí Pavel Aeling. Jeho můžete znát hlavně prostřednictvím osobních rozhovorů, které pro tento hudební web už dlouhou dobu pravidelně připravuje. Kromě působení v redakci Techno.cz se věnuje i projektu Tracklist.cz, kde spolu s dalšími kolegy píše o zajímavé hudbě napříč žánry. V jeho selekci najdete jak příjemný house, tak i undergroundovější polámané věci s přesahem do techna.

Spolu s Pavlem v b2b setu navíc zahraje talentovaný DJ Swifty, jehož můžete pravidelně vídat v Crossu i po pražských barech. V jeho selekci najdete jak UK garage, tak undergroundové taneční pecky nebo techno.

Dále své sety zahraje dvojice Skritek & Dr. Smeghead, kteří neodmyslitelně patří ke Cross Clubu, a jejichž sety nikoho nenechají chladným. Tohle bude jízda!

Více najdete v eventu na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016