PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2020

Datum konání:
30.05.2020 - sobota
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Maduk, Pixie, Suki, X.Morph, Symplex, Bifidus Aktif, Akira, Ripple, Popelka, Mustaffa & Sheriff, Dopamin, Wallu
Ritual stage: Boris S., Viper XXL, Golpe, Matt Ess & Lucas Wirth, B.UNQ, Withecker, Luke Sun
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 15:00, vstup: předprodej: Ticketstream, GoOut.net 750,- Kč

 
 
Hard techno legenda Boris S. přiveze do Svojšic nové album

Dvacátý ročník festivalu Svojšice, který proběhne 30. května 2020, určitě potěší všechny fanoušky tvrdého techna. Samostatnou hard techno stage, která se za poslední roky stala nedílnou součástí festivalu, navštíví dva němečtí producenti, Boris S. a Viper XXL, kteří zažili zlatou éru tohoto stylu, a stále patří mezi její nejaktivnější zástupce.

 

Boris S.

Na nové Borisovo album se čekalo řádku let, během kterých vypustil jen několik ojedinělých EP. Vydání nakonec přišlo nečekaně a možná i trochu nenápadně. Není ani divu, kvalitu si posluchači vždycky najdou, a finální satisfakce nastane stejně až během Borisova vystoupení, kde svou produkci předvede publiku naplno a patřičně nahlas. Album "I Am Different" vyšlo 24. února pod hlavičkou vydavatelství Definiton Of Hard Techno. Obsahuje 11 skladeb, a ne náhodou i varování "explicit". Samotná skladba "Bloody Bastard" se samply z virálního videa, které vám YouTube nabídne jako první po zadání názvu skladby, by vydala na několik dalších varování stran hranic slušných mravů. Zajímavá je i kombinace stylů ve skladbě "It’s A Trap", která svým názvem dává jasné echo, že trap a hard techno mohou znít jako neotřelá kombinace.




Viper XXL

Frankfurtský producent Manuel Orf patří k těm, kteří definovali žánr hard techna a výrazně jej v následujících letech ovlivnili. Svou prvotinu vydal už v roce 2002 - tehdy ještě pod aliasem Monkeylooker - na prestižním labelu Kne´Deep, za kterým stojí ikona DJ Rush. V roce 2006 obrátil svět techna naruby hity "Hardtechno Anthem" a "Doing Drugs, Selling Drugs"; poté už o něm věděla celá techno scéna. Po dvou studiových albech a hraní po světě, včetně vystupovaní na festivalech jako Nature One, Monegros, Aquasella, Awakenings, se v roce 2012 rozhodl založit projekt Manuel Orf aka Viper XXL, kde se soustředí na produkci ryzího heavy techna.




V rámci Ritual stage dále vystoupí Golpe, Matt Ess & Lucas Wirth, B.UNQ, Withecker a Luke Sun.

Vstupenky v sítích GoOut a Ticketstream.

Web
FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016