PARTYINFO

 

ERUTUF

Datum konání:
24.01.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Archa
Live:
Rido + VJ Pavel Hodas
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej GoOut.net: 500,- Kč 

 
 
ERUTUF vypráví příběh o lepší budoucnosti

Producent Pavel Ridoško aka Rido s vizuálním umělcem Filipem Hodasem se rozhodli překročit limity taneční hudby. Jejich společný multimediální projekt nese název ERUTUF a spojuje moderní elektronickou a filmovou hudbu s osobitým příběhem a 3D animací. A právě proto pro premiéru 24. ledna 2020 vybrali netradičně Divadlo Archa. Vstupenky na v Čechách dosud unikátní projekci už nyní na GoOut.cz.

 

ERUTUF je hudební projekt doplněný o 3D animace, které jsou propojeny s originálním a společensky rezonujícím příběhem. Rido v něm organicky kombinuje taneční hudbu s filmovou výpravností. Překračuje tak hranici standardního koncertu i párty a přichází s unikátním pojetím storytellingu. "Mě vždycky filmy ke skládání hudby inspirovaly a bavilo mě, když skladba měla příběh. Proto mě napadla i tato myšlenka. Proč se limitovat formou taneční hudby, která je určená jen na párty. My se rozhodli jít cestou, abychom tou hudbou mohli vyprávět příběh, a to od začátku do konce," říká k nápadu Rido. O vizuální složku se postaral Filip Hodas, který díky svému citu pro realističnost 3D grafiky vdechuje projektu další rozměr.

Rido

Projekt nese podtitul "Journey to your future self" a autoři v něm otevírají téma osobní seberealizace a cesty, která k ní vede. "Příběh je o hrdince, která, aby našla správný směr svého života, vystoupí z komfortní zóny, jde do neznáma a musí čelit různým nástrahám, aby mohla naplnit svůj potenciál," odhaluje pozadí Rido a dodává: "ten příběh rezonuje i s našimi vlastními. Existuje spousta talentovaných lidí, kteří se ale bojí udělat rozhodnutí do něčeho se pustit."

ERUTUF vychází pod labelem RIDO Music, který sám producent založil v září 2019. Premiéra se odehraje v divadle Archa a vstupenky za 500,- Kč jsou v prodeji na GoOut.cz. Pavel Ridoško aka Rido dlouhodobě patří mezi špičku české drum’n’bass scény, věnuje se sound designu a občas skládá divadelní a filmovou hudbu. Za svoji kariéru spolupracoval s různými světovými i domácími labely a producenty.

Erutuf

Filip Hodas je převážně známý v zahraničí, kde prostřednictvím svého Instagram účtu, který má přes 500 tisíc sledujících, presentuje své designy. Kromě jiného také pracoval s Jean Michel Jarre na vizuálu pro jeho poslední album a turné nebo na reklamních kampaních pro společnosti, jako jsou Adidas, Samsung nebo Apple.

O vzniku tohoto multimediálního projektu se dozvíte více ve videorozhovoru zde.

FB event

foto: Fanda Majer

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016