PARTYINFO

 

MOON:SHERRY - KLBCK ED. - VOL 24

Datum konání:
15.11.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
Live:
Smashing Raver feat. Joah (KLBCK DJs), 4BeCome1 (CRW DJs / Akropolis) + guest
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: 80,- Kč

 
 
24. díl párty MoOn:Sherry již tento pátek

Palác Akropolis, který je vždy dějištěm pravidelných večírků DJe 4BeCome1 s názvem MoOn:Sherry, bude i v pátek 15. listopadu připraven. Můžete se jako obvykle těšit na kombinace DJs a živých elementů v podobě hudebníků a vokalistek. V hlavním sále se navíc koná beznadějně vyprodaný koncert hudebníka Aleca Benjamina, na který MoOn volně naváže.

 

Na 24. pokračování přijali pozvání zástupci prostějovské taneční scény. Z KLBCK crew dorazí DJ Smashing Raver se svou dvorní vokalistkou Joah. Tento hudební matador, který může toto otřepané, ale nadmíru výstižné označení používat, začínal s taneční hudbou v 90. letech jako DJ a v té době již jako promotér prvních pravidelných, tanečních akcí na Prostějovsku. Vydržel dodnes a dodnes si udržel nadhled, ale především živé a energické umění mixu. Hraje pořád z desek, ale digitální věk ho samozřejmě neminul. Naopak Joah, která vystupuje hlavně s kapelami, bere vystupování s DJem jako potřebný relax a trénink svého umu. Improvizace jí nesmírně baví, ale se "Smashem" je již sehraná, takže má své vstupy perfektně načasované.

Dále vystoupí samozřejmě 4BeCome1, který je rezidentem Akropole již více jak 10 let a je to jeden z mála DJů, kteří působí v Akropolis takto dlouho. I po tolika letech stále přiváží nové, zaběhlé, ale především kvalitní DJs a hudebníky a jeho mix mnoha odnoží house music v doprovodu živých hudebníků vždy pobaví a překvapí. Ani tentokrát nebudou chybět perkuse a dechové nástroje.

Palác Akropolis je legendární undergroundový prostor v srdci Žižkova a má nesmírně dlouhou a bohatou historii. Kdo klub zná, ví, o čem je řeč, kdo nezná, měl by ho navštívit a nasát jeho nenapodobitelnou atmosféru. Akce MoOn:Sherry začíná ve 22:00 a končí se nad ránem. Od 19:30 se v hlavním sále koná koncert Alec Benjamin (US) + support Boy in Space (US) – koncert je vyprodaný.

www.palacakropolis.cz
www.4become1.cz

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016