PARTYINFO

 

COINCIDENCE W/ DJ FLOEX (MERCURY KX, MINORITY RECORDS)

Datum konání:
01.06.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Floex, Ark3r, TÄINO, Jesse, Zaloo / Pink Concrete
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00

 
 
Cross zažije rock´n´roll i klubovou elektroniku

Nejenom klubovou elektronikou žije Cross. O tomto víkendu se holešovický klub číslo jedna promění v rock´n´rollovou základnu. Ale nejenom to. Pojďme si probrat pěkně popořadě, o co půjde...

 

Jak se blíží léto, Cross Square ožívá stále víc a víc. Zatravněná plocha před zahrádkou se zdravě zelená, venkovní maringotka s barem nabízí drinky a stage pódium zas živá koncertní vystoupení. Poslední květnový pátek bude v rytmu rock´n´rollu. Světové kapely Koffin Kats a The Goddamn Gallows rozjedou večírek svou výbušnou směsí a nachystají půdu pokračujícímu mejdlu v klubu. Ten rozsvítí hned trojice tuzemských kapel se svými hosty: KungPao Cowboys, Queens Of Everything a Garage Rattlesneaks jsou zárukou nášlapu až do rána.

Cross


Telly Savalas, Doc Smeghead
& Skeledan tvoří partu Chuť Žít. Jejich ultrazábavný mix house music by rozhodně neurazil ani Kevina Saundersona. Navíc si ke special house setu pozvali legendárního D´n´B střelce Akiru! Přijďte propařit gatě na dolní stage!

United Flavour


Už od sedmi večer v den následující, tedy v sobotu, ožije Square podruhé. Rock´n´roll vystřídá United Flavour soundsystem, čímž ovšem reggae, dub a jim podobné styly tento večer jen započnou. Klubový after rozehraje LU2 a po desáté si gramce na starost bere parta Freestyle Reggae Session Live, kterou tvoří s majkem v ruce Mr. Cocoman a Dr. Kary za doprovodu Klapman Oner, Dony Dee Mic-Key Dreadalist a Dorsey. Po půlnoci otěže převezme ostřílený Dryman spolu s I-Wet.

Floex


Ani na dolní stage se nuda konat nebude. Mejdan Coincidence přiveze do Crossu po delší době jeden z nejstabilnějších českých vývozních artiklů, Tomáše Dvořáka aka Floex. Toho podpoří rezidenti Jesse a Taino a jejich další dva hosté Ark3r a Zaloo.

Eventy:

https://facebook.com/events/298189821046105

https://facebook.com/events/815014408879856

https://facebook.com/events/417967762301032

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016