PARTYINFO

 

TRANSMISSION PRAGUE 2019

Datum konání:
12.10.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Blastoyz, Cosmic Gate, Darren Porter, Giuseppe Ottaviani presents live 2.0, KEY 4050, Marlo, Ferry Corsten presents System F, Thomas Coastline, Vision Impossible
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: od 11.3. 10:00 Ticketportal 1.390,- Kč, combo s akcí Above & Beyond: Group Therapy 350: Prague 2.590,- Kč

 
 
Transmission Festival vás vezme na vesmírnou odyseu

V sobotu 12. října 2019 se uskuteční nová edice Transmission Festivalu. V jednom z nejmodernějších multifunkčních míst v Evropě, v pražské O2 Areně, se propojí kouzlo taneční hudby s neobyčejnou vizuální show!

 

Vydejte se s Transmission Festivalem na vesmírnou odyseu! Zavřete oči, zapomeňte na všechny starosti a nechte se unášet do neznáma. Představte si, že startujete vesmírnou loď, vznášíte se ve stavu beztíže, letíte rychlostí světla, poznáváte záhady černé díry, nebo ohýbáte časoprostor! To vše zažijete už v sobotu 12. října, kdy se vydáte na cestu do jiné dimenze s Festivalem Transmission: "Another Dimension".




Transmission "Another Dimension" ve vás díky množství spektakulárních laserů, úžasné světelné show, úchvatným speciálním efektům a masivnímu Funktion One Vero zvukovému systému zanechá silný zážitek a pohltí vaše smysly. Objevíte nové horizonty v doprovodu nejlepší taneční hudby předních světových DJs, v pečlivě sestaveném line-upu.

Transmission

Line-up (v abecedním pořadí)

Blastoyz, Cosmic Gate, Darren Porter, Giuseppe Ottaviani presents live 2.0, KEY 4050, Marlo, Ferry Corsten presents System F, Thomas Coastline, Vision Impossible

Transmission


Nechte se unést za hranice všedních dní a všeho obyčejného! Transmission Festival je dnes jednou z nejvelkolepějších akcí taneční hudby, která láká fanoušky z více než 70 zemí světa do pražské O2 Areny, aby zde společně sdíleli tento neobyčejný zážitek.

Transmission

Vstupenky na Transmission Prague 2019 jsou sice momentálně vyprodané, ale v září se očekává uvolnění vstupenek od členů klubového patra O2 Areny. Přidejte se na tzv. waiting list a nezmeškejte svou jedinečnou šanci zažít premiéru nové show.

Transmission

Pokud chcete zažít skvělý a ničím nerušený večer, doporučujeme vám si s předstihem zaplatit e-locker s pinkódem, který plní funkci šatny a máte ho k dispozici nonstop během celé noci. Minimální věková hranice pro vstup na Transmission Festival je 18 let.

Více info:

www.FB.com/TransmissionFestival

www.transmissionfestival.com

 
Nejtanečnější víkend podzimu bude v pražské O2 Areně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016