PARTYINFO

 

BASSMATICO W/ EMIKA LIVE AND FILIP FOREIGNER

Datum konání:
15.09.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Outdoor: Emika live, Annita b2b Ahz
Main stage: Emika DJ set, Filip Foreigner, Roman Rai, Stanjah, Mitigma, MK2
Deep DNB stage: Phonetick, Philip T.B.C., Fingerprint, Ghonzales, Membrain, Houbass, Ne
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 18:00, vstup: koncert plus párty 350,- Kč, párty 160,- Kč
 
 
Emika hostem dalšího vydání párty Bassmatico

Měsícem září nejen, že dětem skončilo období dvouměsíčního klidu a lenošení, podzim už také vystrkuje růžky a venku to vypadá, že letní atmosféra a koupání je nenávratně pryč. To vše znamená jen jedinou věc, a to, že nám pomalu ale jistě začíná klubová sezona, která nám opět nabídne řadu kvalitních a povedených mejdanů. A jedním z takovýchto vypečených mejdanů bude i párty Bassmatico, za kterou stojí matador české elektronické scény Philip TBC alias Filip Foreigner ve spolupráci s pražským klubem Cross. Ti na Bassmaticu v minulosti představili například berlínského Kalipa nebo Gunjaha, legendu německé house scény, a ve výčtu zvučných jmen se rozhodli pokračovat i nadále. V sobotu 15. září tak do Crossu zavítá talentovaná zpěvačka a producentka z Velké Británie, která se svou produkcí zazářila na slavné značce Ninja Tune, a jejíž skladby v sobě mísí atmosférické pasáže s neuvěřitelnou energií. Jmenuje se Emika, a vy se můžete těšit hned na dvě její vystoupení - žívý koncert venku před Crossem a večerní DJ set, kterým otevře druhou polovinu večera. Je zkrátka na co se těšit!

 




Bassmatico, Cross club, dvě stage a více než desítka DJs. Tak by se dalo v rychlosti popsat, co vás v sobotu 15. září čeká a nemine. Pojďme si nyní představit jednotlivé vystupující, kteří vás provedou sobotní nocí v rytmech rovných i zlomených beatů. Hlavní stage bude patřit, jak již bylo zmíněno výše, britské producentce a zpěvačce, která si říká Emika. Ta se blýskla v roce 2011 svým stejnojmenným albem "Emika" na slavném labelu Ninja Tune, na jehož úspěch navázala o dva roky později albem s příhodným názvem "Dva". Od té doby objíždí kluby a festivaly po celém světě se svou show, ve které kombinuje vlastní zpěv a live set, nebo klasický DJ set. Ať už vystupuje sama v rozpáleném klubu, a nebo s Pražským metropolitním symfonickým orchestrem za zády, vždy se můžete těšit na hluboký emoční zásah. Dubstep i symfonie jsou v jejím podání působivě procítěné terapie její vlastní osobnosti i všech posluchačských charakterů kolem. Její skutečné jméno je Ema Jolly. Narodila se ve Spojeném království, její kořeny ale zasahují přímo do České republiky. Dle svých slov sama ve své tvorbě operuje s vyprávěním osobitých intimních příběhů, nepřeslechnutelným vlivem klasické hudby i s tvrdostí a temnotou klubové elektroniky. Jakmile se jí pokusíte zaškatulkovat, neuspějete ani v nejmenším. Léta formování prožila v Bristolu, za progresivním zvukem současné elektroniky se přestěhovala do Berlína. Dodnes tuhle neustále překvapující metropoli považuje za svobodnou oázu, v níž koluje kreativní energie. Je jasné, že nás čeká velmi silný hudební zážitek, na jaký každý z milovníků inteligentní elektroniky bude ještě dlouho vzpomínat. Hlavní stage dále obsadí rezident klubovky Bassmatico, Filip Foreigner, který svůj "rovný" set jistě obohatí nějakým zajímavým kouskem ze své produkce. Nebude chybět ani matador české scény Roman Rai a celé obsazení doplní pánové Stanjah, Mitigma a Mk2.




Druhá stage bude tradičně patřit zlomeným beatům drumandbass music. Sklepní prostory Crossu rozparádí svými sety Phoenetick, Philip T.B.C., Fingerprint, Ghonzales, Membrain, Houbass a producentský talent osobitého jména Ne. Pokud dorazíte do Crossu již v podvečerních hodinách, tak vám navíc sobotní odpoledne svou nezaměnitelnou selekcí zpříjemní DJská dvojice Ahz & Annita, které také můžete dobře znát z vysílání Narovinu Zlomeného Podcastu. Ti zahrají venku od 18:00 na Cross Square a rozvíří pozitivní vibrace před živým koncertem, který od 20:00 zahraje headliner večera Emika rovněž venku před Crossem. A pokud by snad mělo pršet, tak se bude venku hrát v krytém stanu, není nutné se tedy obávat proměnlivého podzimního počasí.

Pro více informací sledujte oficiální FB event.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016