PARTYINFO

 

TECHNIK W/ LEWIS FAUTZI (PT)

Datum konání:
24.02.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Lewis Fautzi (PT), Petra.P, Franke, Ravic, Stalker & Deviant
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut: 300,- Kč https://goout.net/cs/listky/technik-lewis-fautzi/lhsb/, 400,- Kč na místě
 
 
Portugalec Lewis Fautzi dalším hostem párty Technik

Vážení příznivci kvalitního techno soundu, v sobotu 24.2. se uskuteční další díl klubové akce Technik pod patronátem českého projektu CODE. Tato klubová akce má za sebou již 4 roky svého působení a hostila vždy aktuální zástupce techna z celého světa. Na všech dílech bylo patrné, že techno je stále na vzestupu a je neodmyslitelnou součástí taneční scény v ČR.

 

CODE se snaží, aby na akci Technik vystupovali DJové a producenti, kteří v ČR buď ještě nevystupovali, nebo prozatím nejsou v širším povědomí. Není tomu jinak ani u dalšího dílu Techniku, na který přijal pozvání portugalský temný techno kazatel LEWIS FAUTZI.

Jeho sety kombinují "Millsovsky kosmické tóny" s "berlínsky undergroundovými ozvěnami". Naprosto jedinečná je i jeho produkce, kdy své tracky vydává na zásadních undergroundových techno labelech Polegroup, Soma, Dynamic Reflection, Faut Section a také na svém vlastním labelu Figure. O support se postarají Petra.P, Franke a členové CODE, Ravic a Stalker & Deviant.

Technik

Stejně jako minule, i tentokrát se akce bude konat v klubu Futurum, kde se skvěle daří kombinovat naprosto precizní zvukový aparát KV2 Audio se speciální světelnou a vizuální show, která už na minulém díle byla skvělým zážitkem. Přijďte si užít hypnotický Berghain sound v originálním podání pana Lewise Fautziho, bezpochyby se bude jednat o výjimečný zážitek.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016