PARTYINFO

 

CLAPTONE (DE)

Datum konání:
16.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Claptone (DE), Ark3r, Lumiere
2nd stage: Arturo Legorreta & Marvelous Bey
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 390,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/claptone-ger/lwyb/, Tpro: www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2261727-claptone.html, NoD 400,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Ark3r
01:30 - 03:30 Claptone
03:30 - 06:00 Lumiere
2nd stage: Arturo Legorreta & Marvelous Bey
 
 
Claptone hodlá dnes očarovat Roxy
Berlínský fenomén Claptone se vrací do klubu Roxy

Připravte se na návrat ojedinělého hudebního zjevení, které se ukrývá v anonymitě pod zlatou maskou. Claptone, nadpozemská bytost, která obohacuje pozemský hudební svět nekončící záplavou soulful deep house music, se brzy chystá vydat druhé studiové album "Fantast". Za jeho oponu nás nechá nahlédnout již 16. března. Přijďte do ROXY poodkrýt jeho tajemství.

 

Je to ten Claptone, nebo je jich více? Je to vůbec podstatné? Hvězda berlínského labelu Exploited je obklopena závojem tajemna a nejlépe mu je v úkrytu hustého kouře. Mluví za ni ojedinělá hudební směs deep-house s citem pro funky a melodii. Zvuk, který Claptone už více jak pět let utváří, je příjemným oživením na poli taneční hudby, zejména pokud milujete vibrace vyvěrající přímo z útrob berlínského podzemí.

Claptone


V roce 2012 zasáhl Beatport a RA jeho hit "Cream", rok nato už si zahrál na více než 200 akcích ve 130 městech. Pozici skvělého producenta si obhájil se songy "No Eyes" nebo "Wrong", ale také povedenými remixy Pet Shop Boys, ale i netanečních kapel jako Klaxons nebo Metronomy, což jen dokazuje jeho schopnost usadit na taneční parket úplně všechno. To nejlepší z vlastní produkce shrnul pak v roce 2015 do úspěšného alba "Charmer".

Claptone má vše promyšleno tak, aby se klub zahalil do tajemné až mysteriózní nálady a poté nekontrolovaně explodoval. Po každém vystoupení za sebou zanechává fanoušky uhranuté svým kouzlem. Co na to Claptone sám? "Nasaďte si svoje masky, reálné nebo vymyšlené, a užijte si svobodu anonymity." Předprodej začal v úterý 23. ledna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

FB event


Video:

Gregory Porter - "Liquid Spirit (Claptone remix)"

Claptone - "No Eyes"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016