PARTYINFO

 

NEOSIGNAL

Datum konání:
19.01.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Phace (DE), Misanthrop (DE), Emperor (UK), Hybris, A-Cray, Wingz (AT), BLCKBRY, Double You, Kerol
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 229,- Kč včetně poplatku v síti GoOut http://bit.ly/Neosignal_Vstupenky
 
 
Imagination Festival zve své fanoušky na další akce

Začátkem nového roku začíná další klubová sezona a agentura IMI Dance vás zve na další zajímavé akce. Rok 2018 odstartuje klubovkou labelu Neosignal v pražském Storm Clubu, v únoru následuje první hardstyle akce roku 2018 - Rezonance Hardstyle a čeká vás další díl Neurofunk Will Never Die. V pražské Roxy si pro vás IMI Dance připravila 24. února legendární britské Tantrum Desire. V březnu si pak můžete vychutnat britské vydavatelství RAM Records v pražském Storm Clubu a také vás čeká halová akce Liquicity Expo Prague, která se poprvé v historii České republiky bude konat na Výstavišti. Vstupenky na všechny akce jsou již v prodeji v síti GoOut!

 

Neosignal

Neosignal at Storm club Prague - Phace, Misanthrop, Emperor – 19.1. 2018

Německé duo Phace & Misanthrop přiváží do Prahy dynamický náklad neurofunku pod hlavičkou svého labelu Neosignal. Do party přibírají britského Emperora a v Praze žijícího Američana Hybrise. Mohutnost line upu podtrhne A-Cray, rakouský Wingz a doplní ho Blckbry, Double You a Kerol.

FB event

Rezonance

Rezonance Hardstyle - Storm Club - 3.2. 2018

Zimní Rezonance představí na začátku února v pražském Storm Clubu další pokračování oblíbené hardstyle klubovky! Na hlavní stage se objeví výběr top DJs z Česka a Slovenska! Druhá stage bude patřit Prague Nightmare hardcore crew. Vychutnejte si gradující večer od euphoricu / reverse bass až po rawstyle a hardcore!

FB event

Neurofunk

Neurofunk Will Never Die presents: Zombie Cats & Kryptomedic – 9.2. 2018

V únoru na vás čeká další Neurofunk Will Never Die! Narozeninový díl bude hostit německé duo ZOMBIE CATS a sekundovat jim bude MC KRYPTOMEDIC! Jejich společný closing set na letním Let It Rollu byl neskutečný, tentokrát se bude konat ve Stormu.

FB event

Tantrum Desire

Tantrum Desire (UK) - Roxy Prague - 24.2. 2018

Tantrum Desire se vrací po třech letech do pražské Roxy! Legenda drum & bass scény, jež vyslala na neuvěřitelnou cestu hity jako "Reach", "Take You Higher" či "Oblivion" se na svou druhou show v pražské Roxy neuvěřitelně těší! Nebude chybět ten nejlepší domácí support se špičkovými DJs. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut za 209,- Kč + poplatek.

FB event

RAM

RAM Night – 9.3. 2018

Britské vydavatelství Ram Records se už dlouhou dobu řadí mezi nejzásadnější labely světové drum & bass scény. Pod vedením Andyho C shromáždilo řadu skvělých producentů, jejichž produkce se pravidelně objevuje v první desítce nejhranějších drum & bass skladeb. V březnu se v pražském Storm klubu představí v jejich zastoupení DJs Rene LaVice, nadějný Frankee a nejlepší domácí support DJs.

Liquicity

Liquicity Expo Prague – 17.3. 2018

Liquicity se vrací do Prahy! Tentokrát se v galaxii snů přemění velký Křižíkův pavilon na pražském Výstavišti v Holešovicích. Vystupující budou oznámeni v následujících týdnech. Obě Liquicity v Praze byly vyprodané s velkým předstihem, s nákupem vstupenek tedy moc neváhejte.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016