PARTYINFO

 

ANNA (DIYNAMIC, BR) PRESENTED BY TRENYRKARNA.CZ

Datum konání:
02.12.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Anna (Diynamic, Terminal M, BR), Subgate & Tibiza, JB & Flesh, Dave Substance D, Thin & Thick, TGT Project
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 297,- Kč http://storm-club.cz/Anna_Tickets
 
 
Trenýrkárna.cz s Annou nabídne i doprovodné aktivity a soutěže
Brazilská producentka Anna roztančí pražský Storm

Jsme velice rádi, že ve spolupráci s domácím underwear shopem Trenyrkarna.cz a domácím producentem Subgatem můžeme představit umělkyni Annu českému publiku. Současně tak producent Subgate navazuje na uplynulé rezidentní večery v klubu Storm, na nichž v minulosti vystoupili zahraniční hosté Loco & Jam, Dave Angel a řada dalších. O domácí support se postarají kromě rezidenta eventu i domácí zástupci Tibiza, JB & Flesh, Thin & Thick, TGT Project a Dave Substance D.

 

Rok 2017 je dle slov brazilské divy Anny nejúspěšnějším v její kariéře. Kromě vystoupení po celém světě, v rámci kterých se představila například na festivalech, jako jsou Awakenings v Holandsku, Ultra Music Festivalu v Miami, v Austrálii nebo na Ibize, se jí díky jejímu osobitému stylu daří i na producentské dráze.




Její skladbu "Odd Concept" si oblíbil sám Solomun, který ji vydal na svém domovském labelu Diynamic a několik měsíců držela přední příčky charts. Další počiny charismatické Anny s osobitým rukopisem spatřily světlo světa na neméně známých labelech, mezi které patří Tronic, Suara, Terminal M či Get Physical. V rámci své producentské kariéry Anna spolupracovala a remixovala skladby pro osobnosti elektronické scény, jako jsou Tiga, Audion, Matador a Reboot. Prestižní časopis Mixmag o Anně a její hudbě napsal: "Let’s get one thing straight: we f*cking love ANNA and her beats." Kromě nabitého hudebního programu bude pro návštěvníky eventu připravena speciální Trenýrkárna.cz zone. Bude možné si tak vyzkoušet netradiční úkoly a disciplíny. Chybět nebude například fotbálek se svůdnými Wildcats, kolo štěstí a nesmíme zapomenout na tombolu o speciální ceny by Trenýrkárna.cz!




FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016