PARTYINFO

 

DNB FIRE W/ HYBRIS & POSSITIVA! W/ NEKES

Datum konání:
01.09.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Hybris (Invisible & Dispatch, UK), Volume Plus (Drumbassterds, Let it Roll), Houbass (Drumbassterds & BNC), Mersi (Cross Club), Mustaffa (Neurofunk Will Never Die), Sheriff (Neurofunk Will Never Die), TB (Orange), Cherw (Darkside)
Possitiva! stage: Nekes (Oslo Records, DE), Yacube, Kevi Anavi, Asi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: do 22:00 zdarma / poté 90,- Kč
 
 
DNB Fire již dnes v klubu Cross

Milovníci lámaných a rovných beatů, rádi bychom vás pozvali tento pátek 1.9. 2017 do oblíbeného pražského klubu Cross na mejdan DNB Fire. Vše začne ve 21:00 a vlezné bude po 22:00 férových 90,- Kč. Horní stage zaplní milovníci drumandbassu a dolní zas milovníci house music. Věříme, že si tak každý návštěvník přijde na své a užije noc na maximum!

 

Drum & Bass stage

Na hlavním pódiu bude jako headliner rodilý Američan HYBRIS! Tento chlapík žijící v Čechách je známý především díky releasům na jedněch z nejlepších drum and bass labelů. Po přestěhování z Washingtonu do Prahy strávil léta pilováním svého zvuku a jeho snaha mu přinesla první album "Emergence", jež vyšlo v roce 2014 na labelu Vision Records, který vlastní Noisia, a v roce 2015 další album "Transgressor". Spolupracoval se jmény jako Noisia, Mefjus, Gridlok a mnoho dalších.

O český support se postará oblíbený Volume Plus, který svému koníčku holduje už pěknou řádku let, a jeho extrémně rychlé mixy Tě prostě nenechají v klidu. Dále jeho "pravá ruka" a začínající producent Houbass, který pilně trénuje, zkouší nové zvuky a jeho sety nejsou žádné peříčko. Také se můžete těšit na známou a kvalitně začínající dvojku Mustaffa & Sheriff, kteří do vás nasypou tvrdou dávku neurofunku. Dále si na vás brousí zuby DJ Cherw, který taktéž sdílí velké nadšení pro temné tóny neura a který se s žádným mixem dlouho nemazlí. A mezi poslední DJs patří Mersi, se kterým si díky jeho trackům zavzpomínáte na staré časy D´n´B. Od veselých tónů po tvrdé šlapačky - nic vás nemine. A poslední z posledních je TB, který má promyšlené, kvalitní a boty beroucí mixy, a který bude uzavírat tento ohnivý mejdan.

House stage

Spodní stage obsadí německý producent a DJ NEKES a doprovázet ho budou DJs Yacube, Kevi Anavi a Asi, tak se připravte na kvalitní house music!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016