PARTYINFO

 

CHASE & STATUS (UK) DJ SET + MC RAGE

Datum konání:
01.12.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chase & Status (UK), Akira b2b Bifidus, Halbax, Anakin
2nd stage: Yannick, Deff
Live:
MC Rage
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 450,- Kč + poplatky, NoD 470,- Kč, Goout: https://goout.net/cs/listky/chase-and-status-dj-set-mc-rage-uk/phkb/, Ticketpro: www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2169887-chase-and-status-dj-set.html, na místě: 600,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Akira b2b Bifidus
01:30 - 03:00 Chase & Status feat. MC Rage
03:00 - 04:30 Halbax
04:30 - 06:00 Anakin

2nd stage: Yannick, Deff
 
 
Chase & Status vystoupí už tento pátek v Roxy
Chase & Status přivezou do Roxy nové album "Tribe"

Dle mnohých nejúspěšnější drum&bassový projekt historie, majitelé labelu More Than A Lot a legendární manchesterský projekt Chase & Status si 1. prosince odbyde svou premiéru v klubu Roxy. Ch & S mají za sebou tři multižánrová alba, z nichž všechna měla nesporný vliv na světovou elektronickou scénu a 18. srpna vydávají v pořadí čtvrté a velmi očekávané album "Tribe". DJ set doplní dvorní MC Rage. Předprodej začal 31. července v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24 hodin. Poté v běžných předprodejích.

 

Říká se jim králové drum&bassu, ale bylo by pošetilé je zbytečně uzavírat do jedné škatulky. Saul (Chase) a Milton (Status) se znají už od vysoké školy v Manchesteru, kde je v roce 2003 spojil zájem o elektroniku a její nespoutané hranice. Chase & Status se podařilo přenést kapelový sound do návykově taneční elektronické hudební směsi a získat si jak undergroundové publikum, tak dosáhnout na vysoké příčky v hitparádách, které v Británii znamenají vstup na velká pódia. Dopomohly k tomu i spolupráce s takovými jmény jako Plan B, Cee Lo Green nebo Example.

Chase & Status

Chase & Status jsou žijící legendou, která každým svým albem posouvá hranice elektroniky. Nezáleží, zda jde o singl nebo remix, drum&bass, grime, dubstep nebo bass music, vždy jde o inspirativní spojení, které následuje velká část hudební scény. Ať už live show nebo DJ sety přenášejí Ch & S svou energii i na dance-floory. Ať přijede Chase, nebo Status, jedno je jisté. První prosincový den bude v Dlouhé ulici hodně horko!

FB event


Video:

Chase & Status - "End Credits"
Chase & Status - "Blind Faith"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016