PARTYINFO

 

FESTIA OPEN AIR

Datum konání:
03.06.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Kotva Intercamp
DJs:
Techno stage: Agent, Golpe, Kaisersoze, Lucca, Marteen, Michael J, Mylo, Orbith, Subgate, Taada
House stage: Billy Bright, Fatty M, Funspeed, Chris Sadler, Jacob Downs, Joseph Kari, Jumper, Madelaine, Marcos, Mark Evill, Michael C, Phil Crow, Sajmon, Schwa, Sunbeam
Deep stage: Farrelly, Godzi, Chuck, Mike Mex
Afterparty stage: Finidi, Krekr, Michael Gant, Orbith, Pjay, Ravic, Rob Smile, Wulky, Zendi
Info:
http://www.festia.cz
Popis:
start: 12:00, vstup: 150,- Kč + poplatky do 2. června 2017 http://bit.ly/festia_tickets, 200,- Kč na místě
 
 
8. ročník Festia Open Air odstartuje 3. června

Festival elektronické taneční hudby Festia opět míří do Prahy. Osmá edice jedinečného denního festivalu se bude konat 3. června 2017 v prostorách kempu Kotva v Praze – Braníku. Organizátoři představili lineup, který skrývá přes 40 DJs na 3 pódiích a dvou afterparties. Lucca, Agent, Golpe, Kaisersoze, Orbith a další. Více informací o lineupu najdete zde.

 

První tóny žánru techno, house a deep se rozezní přesně ve 12:00. Festival končí úderem desáté hodiny večerní a tím se stává jedinečnou akcí daného typu v České republice. Na celou akci navazuje afterparty, která se bude konat v Mayapur Pokojíčku (Mezi Vodami 35), cca 2 km od kempu. Ještě pořád málo techna? Návštěvníci mohou dorazit na další afterparty do klubu Atelier, která začíná v 05:00 ráno.

Vstupenky si může každý návštěvník zakoupit za nejlevnější možnou cenu 150,- Kč v síti Ticketstream a na všech pobočkách Čedok nebo online zde, VIP vstupenky jsou beznadějně vyprodány.


Mnoho užitečných informací naleznete na webu www.festia.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016