PARTYINFO

 

SUPER FLU (DE) - MUSIC 3 ALBUM RELEASE TOUR

Datum konání:
23.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Super Flu (DE), Jan Brachtl b2b Adam Cloud, Fatty M
2nd stage: Arturo Legorreta & guests
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej : 250,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/super-flu/kffb/, NoD: 260,- Kč, na místě 300,- Kč
Line-up:
23:00 - 1:30 Jan Brachtl b2b Adam Cloud
01:30 - 3:30 Super Flu (Feliks)
03:30 - ?:?? Fatty M

2nd stage: Arturo Legorreta & guests
 
 
Klubovou sezonu v Roxy zakončí již dnes Super Flu
Klubovou sezonu v Roxy zakončí německý projekt Super Flu

Do Roxy míří letní atmosféra, slunce a hlavně německý house s prvky techna v podání Super Flu. Parťáci andhim, srandisté a hlavně prvotřídní producenti Feliks a Mathias za sebou nechávají po 13 let na scéně nesmazatelnou stopu. Rádi si hrají, experimentují a svými melodiemi pobaví každého na parketu. 23.6. zakončí klubovou sezonu a připraví všechny na letní vlnu parties. Předprodej začal v pátek 12. května přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

Většina elektro producentů se bere vážně, ale ne Super Flu. Feliks a Mathias tvoří zábavnou dvojici, kterou charakterizují originální videa ("Euterpeh", "Oktavlachs"), vtipná sebeprezentace a hlavně hravé house melodie. Své fanoušky si získali právě díky originalitě, kterou vkládají do všeho, co dělají. Čekat můžete všechno, ale určitě ne nudu. Kde berou inspiraci, už prozradili v rozhovoru pro Noisey: "We believe in the secret powers of beer."

Super Flu


Super Flu stojí také za labelem Monaberry, pod kterým vyšly releasy třeba i Oxia, Monkey Safari, Kollektiv Turmstrasse, Noir a andhim. S těmi se v posledních letech dali dohromady a tak vznikly hity jako "Reeves", "Mr Bass" nebo "Hasoweh". Super Flu vydávají po třinácti letech na scéně album "Musik 3", které vyjde v červnu. Hned poté ho ukáží v klubech a na festivalech a možnost budou mít i pražští fanoušci 23.6. v ROXY.

Super Flu  - "The Lab at #Smirnoffhouse"
Super Flu & andhim - "Hasoweh"

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016