PARTYINFO

 

ROŽNOV CITY OPEN AIR 2017

Datum konání:
16.06.2017 - pátek
Místo konání:
Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov koupaliště
DJs:
Corey James (UK), George XXL, AšA, Jesper, Cortezz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: https://www.smsticket.cz/vstupenky/8956-roznov-city-open-air-2017
 
 
Corey James vystoupí poprvé v České republice

Stejně jako v loňském roce tak i letos proběhne na koupališti v Rožnově pod Radhoštěm další ročník Rožnov City Open Air. Letos se bude tato párty konat již podruhé, a to v pátek 16. června 2017, a mělo by se jednat o největší open air na Valašsku čistě zaměřený na elektronickou taneční hudbu.

 

Po vydařeném loňském roce si pro nás letos pořadatelé připravili větší stage, více světelných efektů a vylepšený zvuk, což zajistí ultimátní audio-vizuální zážitek každého návštěvníka. Poprvé na Rožnov City Open Air přivítáme zahraničního headlinera, kterým bude britská vycházející hvězda z města Beatles, Liverpoolu, DJ a producent Corey James.

Během posledních dvou let, kdy Coreyho kariéra začala raketově stoupat vzhůru, již vydal svou muziku na světových labelech jako Size Records, Protocol Recordings, Sosumi Records, NoFace Records, Code Red, Flamingo Recordings, Fonk Recordings a dalších. Nehledě na spolupráci s TOP producenty světa, jako je např. Tom Staar a Steve Angello. Jeho tracky a remixy hrají světové DJské hvězdy jako Tiësto, Martin Garrrix, Steve Angello, Nicky Romero, Don Diablo, Kryder a mnoho dalších. Pro Coreyho se bude jednat o premiérové vystoupení v České republice. Podle vlastního vyjádření se těší jak na fanoušky, tak na pořádné české pivo. :) Další DJs, kteří na tomto festivalu vystoupí, jsou ověřená jména z loňského roku.

Roznov City Open Air

Těšit se tak můžete na rožnovského rodáka, místní legendu, George XXL. Dále nebude chybět matador všech valašských akcí, DJ AšA. Chybět samozřejmě nemůže českými kluby a festivaly zocelený harcovník DJ Jesper. Večer nám rozjede zlehka DJ Cortezz z nedaleké Čadce. To všechno dohromady znamená, že se v červnu můžeme těšit na opravdu skvělý hudební zažitek a pořádnou divočinu.

Pro letošní rok byl spuštěn předprodej link, který Ti zajistí mimo lepší ceny také vlastní vstupní koridor.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016