PARTYINFO

 

SZIGET

Datum konání:
09.08.2017 - 16.08.2017
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Steve Aoki, Nervo, Andy C, Fritz Kalkbrenner, Paul van Dyk
Live:
Alex Clare, Allah-Las, Alt-J, Anne-Marie, Bad Religion, Bakermat, Bassjackers, Bear´s Den, Biffy Clyro, Billy Talent, Birdy, Breaking Benjamin, Cashmere Cat, Charli XCX, Chef'Special, Crystal Fighters, Danny Brown, De Staat, DJ Shadow, Don Diablo, DubiozaKollektiv, Flume, George Ezra, Galantis, GTA, GusGus, Hurts, HVOB, Iggy Azalea, Interpol, Jagwar Ma, Jamie Cullum, Kasabian, Kensington, Leningrad, Leon, Mac Demarco, Macklemore & Ryan Lewis, Major Lazer, MandoDiao, Materia, Maurice West, Metronomy, Nothing but Thieves, OH Wonder, Oliver Heldens, P!NK, PJ Harvey, Rone, Rudimental, Sunnery James & Ryan, Marciano, The Courteeners, The Kills, The Naked and Famous, The Pretty Reckless, The Strypes, The Vaccines, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Tycho, Valentino Khan, Vince Staples, Watsky, Weval, White Lies, Wiz Khalifa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 10:00, vstup: http://www.szigetfestival.cz/tickets/category/entry-ticket
 
 
Festival Sziget vstupuje 25. ročníkem do nové éry
Sziget hlásí velkou změnu v sobotním programu

Tento týden ve středu 9. srpna startuje největší festival ve střední Evropě - Sziget. Novinkou v programu jsou Iggy Azalea a Galantis. Budapešť navštíví během týdenního festivalu nejen světové hvězdy popové scény, jako jsou Pink, The Chainsmokers, Major Lazer, Wiz Khalifa, Macklemore & Ryan Lewis, ale i stovky dalších kapel a umělců včetně českého zástupce hudební scény - Klara & The Pop. Podívejte se na mapu festivalu Sziget, který slaví 25. výročí od středy 9.8. do 16.8. 2017.

 

Dvě velké změny jsou v programu sobotního večera festivalu Sziget. Po ohlášení posledního velké hvězdy festivalu, dua Hurts a uzavření programu, zrušili své vystoupení Clean Bandit a Rita Ora. Dvě velké hvězdy programu 12. srpna. Obtížnou situaci, během týdne sehnat adekvátní náhradu, se podařilo vyřešit. V sobotu vystoupí na festivalu vedle headlinerů večera, kterými jsou Macklemore & Ryan Lewis, také švédské duo Galantis a popová diva Iggy Azalea.

Program zde.

Iggy Azalea

Mapy

Celotýdenní non-stop událost, kde najdete zhruba 50 programových stanovišť a nabídka zahrnuje okolo 200 událostí denně a řadou služeb. Podívejte se na mapy Szigetu:

Jednotlivá pódia
Mapa služeb

Mapa kempů

Sziget 2017

Každý návštěvník festivalu Sziget obdrží u vstupu na festival Sziget Passport. Stává se automaticky Szigeťanem a navíc v pasu nalezne program, mapy a veškeré potřebné informace o letošním ročníku festivalu. Prohlédněte si letošní pas, který na Vás čeká u brány Szigetu.

Z České republiky to není do Budapešti daleko a rozhodně stojí za to zajet se na Sziget podívat. Vzhledem k tomu, že celý festival trvá 7 dní, doporučujeme i jednodenní či třídenní víkendovou variantu. Letošní novinkou jsou právě víkendové vstupenky, které zaručují tři dny plné skvělých koncertů a zábavy. Vstupenky zde.

Hymna Szigetu 2017

Každý rok má Sziget svoji hymnu, kterou můžete v areálu slýchat velmi často. O letošní se postarali Mary Popkids!


Bezpečnost

Pořadatelé každoročně zdůrazňují význam a prioritu bezpečnosti jejich návštěvníků Szigeťanů. Tento rok je důraz zabezpečení daleko vyšší než v předchozích letech. Pořadatelé zvýší počet lidí věnujících se bezpečnosti a nejviditelnější to bude u vstupu na festival. Nový systém "check-in" bude fungovat na stejném principu jako na letištích. Takže před nasazením náramku budou návštěvníci požádáni, ať se prokážou svým dokladem totožnosti a kamerový systém nainstalovaný u vchodů bude probíhající výměnu sledovat.

Fotografie ročníku 2016

foto: Rockstar Photographers (@RockstarPhotographers).

Facebook event

 
Festival Sziget zdražuje na konci července vstupenky Známe 25 důvodů, proč vyrazit festival Sziget Macklemore & Ryan Lewis a další hvězdy na festivalu Sziget Další zvučná jména na letošním festivalu Sziget Festival Sziget přidává 22 jmen do programu Sziget Festival zveřejnil prvních 14 jmen jubilejního ročníku Předprodej na jubilejní 25. ročník festivalu Sziget zahájen

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016