PARTYINFO

 

KOLLEKTIV TURMSTRASSE (DIYNAMIC/DE)

Datum konání:
05.02.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kollektiv Turmstrasse (Diynamic/DE), Tráva & Risto, Loutka, Fatty M
2nd stage: Eddie Mur, Arturo Legorreta & Animal Print
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 300,- Kč + poplatky: Goout - https://goout.cz/cs/listky/kollektiv-turmstrasse/nej/, na místě: 400,- Kč
Line-up:
22:00 - 01:00 DJ Tráva & Risto
01:00 - 03:00 Kollektiv Turmstrasse (Diynamic/GER)
03:00 - 04:30 Loutka
04:30 - 06:00 Fatty M
 
 
Show berlínských Kollektiv Turmstrasse se blíží vyprodání
Kollektiv Turmstrasse po pěti letech opět v Roxy

Nemají rádi škatulky, milují Berlín, nebojí se experimentovat a neradi se nechávají ovlivňovat. Do Prahy míří další zástupci Solomunova německého labelu Diynamic, mistři producentského řemesla, kteří neváhají vystoupit z davu a vydat se ještě nikým neprošlapanou cestou, Kollektiv Turmstrasse.

 

5. února se v ROXY po pěti dlouhých letech opět objeví berlínská dvojice Kollektiv Turmstrasse. Po H.O.S.H.ovi a Solomunovi půjde v krátké době o třetí zástupce úspěšného labelu Diynamic. "Diynamic Music míří v současnosti na hudební vrchol, a i proto se teď snažíme ukázat českému publiku jejich celou hudební paletu. Kollektiv Turmstrasse mě hluboce zasáhli, poslouchám je hlavně při práci, a jsem si jistá, že naživo to bude skvělá párty," vysvětluje dramaturgyně Lenka Senová.

Kollektiv Turmstrasse

Cristian a Nico nejsou na scéně nováčky a už od roku 2000 zaplavují hudební svět jedinečnou produkcí vydávanou na labelech Connaisseur, jejich vlastním Musik gewinnt Freunde a v poslední době především Diynamic. "Cesta je pro nás důležitější než odměna, za kterou míříme. Hudba není složitá věda, je to umění," popisují pánové svůj emotivní styl balancující mezi minimalem, deep housem a atmosférickou elektronikou. Funguje skvěle jak při domácím poslechu, tak především v klubovém prostředí. 

Dlouhá Strasse se v únoru opět zahalí do berlínské atmosféry. Že to není klišé, se nám pokusí dokázat ti, kteří tento pojem sami už roky definují.

Video:

Kollektiv Turmstrasse & Solomun
Kollektiv Turmstrasse - "Sorry I’m Late"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Kollektiv Turmstrasse a Tube & Berger od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016