PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT: MAKATON LIVE (UK)

Datum konání:
26.12.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Daho, Reznyk, Dialect, Unclean
Live:
Makaton (Rodz-Konez UK)
 
 
Makaton zahraje o Vánocích v klubu Cross live

Pokud patříte mezi příznivce industriálního techno soundu, do diářů si tučně zapište datum 26.12. 2015. Doslova druhé Vánoce si užijete v pražském klubu Cross, do kterého přijede legenda birminghamského zvuku Steve Bailey aka Makaton! Představí se v živém vystoupení a představí svou novou desku na labelu Blueprint.

 

Není třeba opakovat, že Makaton patří od roku 1998, kdy vydal první desku na vlastním Rodz-konez Records, mezi producentskou špičku v oblasti industriálního techno soundu. Po dobu jeho působení na scéně úzce spolupracoval s dalšími důležitými producenty jako Regis, Female, The 65D Mavericks, Inigo Kennedy, nebo Fumiya Tanaka. V roce 2003 vydal Makaton velmi úspěšné album “Animal Worship”, které se hluboce vrylo do dějin Birminghamu. Label Rodz-konez se v dalších letech orientoval více na digitální produkci. Byl také výraznou podporou pro další umělce a projekty (Tomohiko Sagae, Death Abyss, Corax). Vlastní produkci na vinylu Makaton v posledních letech vydal především u holandského labelu Token Records.

Makaton

V  České Republice není Makaton a jeho live vystoupení rozhodně neznámou! Naopak si tu v minulosti díky energickým setům získal velice dobré jméno a pověst drsného zvukového masochisty. Mnozí si jistě rádi vzpomenou na jeho vystoupení na akci Screaming The Truth, hraní na festivalu Cosmic Trip nebo asi poslední live vystoupení na severočeském festivalu Shotgun.

Makaton přijíždí do Prahy a klubu Cross mimo jiné, aby představil svůj nový materiál, který vyjde z části ještě letos a po novém roce na labelech Blueprint, Token a vlastním Rodz-konez. První novou deskou bude EP "Nothing Can Be Held In Our Hands For Long" vydané na Blueprint Records Jamese Ruskina.

Makaton

Český DJ support obstarají matadoři naší "dark" techno scény, a rezidenti Techno.cz, aby měl večírek ucelený koncept. Prvním bude Jablonečák Daho, polovina z Czech Murder Boys a majitel vinylshopu Nula2, který se v posledních letech aktivně vrací na scénu. Další silnou oporou bude pro liveact Makatona dvojice Reznyk a Dialect, kde se každý z nich představí ve vlastní aktuální poloze. Posledním a velice zajímavým vystupujícím bude pro tenhle večer brněnský zvukový mág Unclean, takže se můžete těšit na pestrý hudební zážitek. Povánoční Techno.cz Night v Crossu nebude nic pro slabé nátury, ale užijí si ho všichni fanoušci kvalitního techna.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016