PARTYINFO

 

BE 23: DENSE & PIKA + PAUL WOOLFORD

Datum konání:
24.10.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dense & Pika (UK), Paul Woolford (UK), Schwa, IM Cyber
Info:
http://www.roxy.cz...
Popis:
start 22:00, předprodej 200,- Kč + poplatky: Goout – https://goout.cz/cs/listky/be23-dense-pika+paul-woolford/lhh/
Line-up:
22:00 - 23:30 IM Cyber
23:30 - 01:00 Schwa
01:00 - 03:00 Dense & Pika (UK)
03:00 - 05:00 Paul Woolford (UK)
05:00 - 06:00 Schwa

2nd stage: Est3r, Flesh
 
 
Nalaďte se na sobotu s Dense & Pika a Paul Woolfordem již teď
Dense & Pika a Paul Woolford představí své pojetí techna

Sobotní noc narozeninových oslav BE23 vám v Roxy představíme jména, která v současnosti výrazně přetváří pojetí techna. Přijíždí členové Scubova labelu Hotflush Recordings a inovátoři rovného beatu Dense & Pika a Paul Woolford.

 

Ocitneš se na šílené techno stavbě, kde synťáky ohýbají plechy a kladiva úderných perkusí tesají zvuky, které dohromady tvoří jednu dokonale fungující mašinu. Při vší té strohosti a strojové čistotě je jejich kouzlo v tom, že z toho dokáží vytvořit zvuk, který funguje jako totální "party banger". A stejné jsou i jejich sety, při kterých neuvěříš, že s tebou dokáže techno takhle hýbat.

Dense & Pika jsou britští producenti a DJs Alex Jones a Chris Spero. Dohromady se dali teprve v roce 2011, ale už mají za sebou několik úspěšných EP. V roce 2013 zněl všude jejich singl "Colt" ze stejnojmenného EP. Následovalo o něco syrovější "Klank", kde nejlépe ukázali, jak dokáží všechno to elektronické skřípání a vrzání převést v jeden skvěle tepající celek. Paul Woolforda musíte znát už jen kvůli skvělému tracku "Erotic Discourse" z roku 2013. Tech house diamanty "Orbit" a "MDMA" aktuálně nejlépe dokazují jeho umění pohybovat se sebevědomě v žánrech techna i house music a vytvářet tak jeho vlastní styl. Poprvé se všichni představí v Česku 24. října. Jestli chcete zažít to nejlepší z architektury techna, tak nesmíte na téhle párty chybět. Ručíme za to, že by vás to hodně mrzelo...

Audio:
Colt
Erotic Discourse

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016