PARTYINFO

 

CITADELA WARM-UP

Datum konání:
11.09.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Dema (IT), Kaisersoze, Subgate, Michael J, Rob Smile, Schwing
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: za přeprodejní cenu 100,- Kč v limitovaném počtu můžete zakoupit na serveru GOOUT.cz - https://goout.cz/cs/listky/creative-dema+kaisersoze+subgate+dalsi/gxf/
Line-up:
22:00 - 23:30 Rob Smile
23:30 - 00:30 Schwing
00:30 - 01:30 Subgate
01:30 - 03:15 DEMA
03:15 - 04:30 Kaisersoze
04:30 - ??:?? Michael J
 
 
Warm-up k halovce Citadela s italským producentem Demou již dnes Dema: "Praha je skvělé město!"
Ital Dema na warm-upu k halovce Citadela v Chapeau Rouge

V pátek 11. září přivítá pražské Chapeau Rouge italského Demu, kterého bude v rámci warm-upu k brněnské Citadele supportovat český matador Kaisersoze, Subgate, Michael J, Rob Smile a Schwing!

 

25.9. 2015 přivítá brněnské Boby Centrum ikonu současné elektronické hudby, kterou je respektovaný umělec, polovina dvoučlenného legendárního projektu Deep Dish a majitel labelu SCI + TEC - Dubfire! Přesně čtrnáct dní před tímto eventem proběhne v pražském klubu Chapeau Rouge oficiální warm-up, na kterém se jako headliner představí italský producent Dema. Osobitý umělec, který v současnosti udává směr novodobému technu, vydává své skladby nejen na již zmiňovaném labelu headlinera zářijové Citadely, ale také na dalších světových vydavatelstvích, jako jsou Trapez, Octopus, MB Electronics Marca Baileyho nebo Terminal M. Dostává se mu supportu od takových jmen, jako jsou Sven Vath, Richie Hawtin nebo Carl Cox a s celou řadou předních světových techno jmen ve spojení s jeho vlastní produkcí spolupracuje.



Dalšími vystupujícími na Citadela warm-upu v Chapeau Rouge bude domácí techno ikona Kaisersoze, a DJ Subgate, kteří se představí na Citadele samotné a dále metropolitní technojezdec Michael J a rezidenti eventu CREATIVE - Rob SmileSchwing!

Vstupenky za přeprodejní cenu 100,- Kč v limitovaném počtu můžete zakoupit na serveru GOOUT.cz.

Kompletní informace naleznete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016