PARTYINFO

 

5 YEARS OF FORBIDDEN SOCIETY RECORDINGS

Datum konání:
02.10.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Joshu4, Apoka, Computerartist, Hallucinator, Forbidden Society, Katharsys feat. Smack, Qo, Okan, Tactical, A51 DJs
Info:
http://www.fsrecs.com
 
 
Forbidden Society Recordings oslaví 5. narozeniny v Roxy

Páté narozeniny Forbidden Society Recordings se musí pořádně oslavit - jak jinak než s výbušnou směsí zvučných zahraničních jmen a kvalitního domácího talentu! Navíc se label night poprvé za celou svou historii podívá do klubu Roxy. Tvrdý drum & bass v tomto klubu zazní snad úplně poprvé. Výročí samozřejmě chceme oslavit s vámi, protože label není jen Forbidden Society, ale i váš - tam, kde je dnes, jste ho pomohli dostat vy všichni, takže vás tam moc rádi všechny uvidíme a doufáme, že opět společně dokážeme, že tvrdý a temný drum & bass není jen okrajový styl, ale má na D´n´B scéně svoje pevné místo a hluboko zapuštěné kořeny.

 

Na akci proběhne exkluzivní výroční set, který ještě nikdy a nikde jinde nezazněl a pravděpodobně už ani nikdy nezazní, takže si ho rozhodně nesmíte nechat ujít! Bude to speciální b3b set se dvěma zahraničními hosty. Zaprvé to budou italští Hallucinator, legenda tvrdého D´n´B a ve scéně hodně uznávaní lidé, kteří nedělají kompromisy a nikdy se neodklonili od tvrdosti a svého unikátního stylu. Zadruhé pak Katharsys, které tady asi není ani třeba představovat - zástupci tvrdého a temného drum & bassu z Francie, známí svými unikátními snare bubny a celkově nezaměnitelným, mohutným zvukem, kteří přiletí představit svoje nové tracky, mimojiné z jejich dalšího release na Forbidden Society Recordings. Zatřetí potom sám Forbidden Society, o kterém českému publiku také není potřeba dlouze vyprávět; je to člověk, který se dlouho snaží kopat za českou drum & bass scénu ve světě a má za sebou nedávné vydání alba "Thronecrusher", které mělo úspěch ve světě a bylo Mixmagem vyhlášeno jako nejlepší D´n´B album měsíce února. Celé to potom nakonec doplní Smack, člověk který v ČR svou neustálou prací dokázal vybudovat grime scénu v podstatě z ničeho. Svým posledním albem "P's a Love" zbořil úplně všechno, mimojiné za něj taky dostal cenu Anděl. Smack bude na micu poslední půlhodinu setu s Forbidden Society a společně vám předvedou své nové společné věci, exkluzivně poprvé na této akci. Akce bude doplněna o kvalitní CZ support, druhou stage si tentokrát vezmou na starost DJové ze Smackovy stáje Archetyp 51.

Forbidden Society Recordings

Těšíme se na vás a doufáme, že s námi přijdete oslavit nejen páté výročí vzniku labelu, ale i celkově tvrdý drum & bass, aby tu s námi vydržel i nadále! :) Tato akce bude současně také startovní stanicí tour k výročí labelu, která bude probíhat nejen v ČR, ale i na Slovensku, v Nizozemí, Polsku a dalších zemích. Kompletní "tour dates" budou zveřejněny už brzy.

★ HALLUCINATOR ★

Soundcloud: https://soundcloud.com/hallucinatordnb
Youtube: https://www.youtube.com/user/nictophobic
Discogs: http://www.discogs.com/artist/1107966-Hallucinator-2

★ KATHARSYS ★

Soundcloud: https://soundcloud.com/katharsys
Youtube: https://www.youtube.com/user/RacoonCAC40
Discogs: http://www.discogs.com/artist/1114885-Katharsys

★ FORBIDDEN SOCIETY ★

Soundcloud: https://soundcloud.com/forbiddensociety
Youtube: https://www.youtube.com/user/ForbiddenSocietyRecs
Discogs: http://www.discogs.com/artist/505738-Forbidden-Society

★ SMACK ★

Soundcloud: https://soundcloud.com/smack-a51
Youtube: https://www.youtube.com/user/yonksandcrackle
Discogs: http://www.discogs.com/artist/3571363-Smack-18

Těšíme se na vás a uvidíme se v klubu!

www.fsrecs.com / www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016