PARTYINFO
APHRODISIA - BRASIL X MAS EDITION
Datum konání: |
25.12.2007 - úterý |
Místo konání: |
Brno - 7. Nebe |
DJs: |
Wehbba vs. Anali (bra), Michal Poliak, Bon Finix, Hydrophonic, Holy, Cuba6 2nd stage - Misa Salacova, Kellys, Scarpo, Nois |
Popis: |
start 20:00, vstup 99 czk, holky do 22:00 zdarma |
Line-up: |
20.00 Cuba6 22.00 Bon Finix 23.30 Michal Poliak 01.00 Wehbba vs. Anali 03.00 Hydrophonic 04.30 Holy 06.00 end Apokalypsa Dj stage: 22.00 Kellys 23.30 Misa Salacova 01.00 Scarpo 03.00 Nois |
Anali: "Hrávám všude po Brazílii a tohle je má první evropská tour."
Jak vnímáš rozdíl mezi djem klukem a djkou holkou?
Jelikož být djkou není nic obvyklého a je nás určitě méně než mužů djů, může být snažší získat hraní, ale myslím že se to hodně mění v poslední době.
![alt=](http://techno.cz/misc/images/2007/dj-anali.jpg)
Líbi se ti pohledy kluku na tebe jako na Djku?
Nevěnuji tomu pozornost, beru publikum jako celek, nerozlišuji jestli ne mě koukají kluci nebo holky.
Kde všude jsi hrála a co bereš jako sve nejvýznamnější hraní?
Hrávám všude po Brazílii a tohle je má první evropská tour. V Česku jsem se již představila v klubu Jet v Lovosicích. Moje nejvýznamější hraní bylo na akci Megavonts v braz. městě Natal.
Viděla už jsi nějaké české památky? popř. jaké máš z nich zážitky?
Teď jsem je nedávno měla možnost shlédnout poprvé a abslolutně mě uchvátila Praha, její architektura a hlavně pražský hrad mě uplně dostal.
Doslechla jsi se uz dříve v Brazilii o nějakém českém dji?
Ano, slyšela jsem o djce Lucce, hrála několikrát v mém rez. klubu v Sao Paulu. Také znám Michala Poliaka, jehož desku World Republic hrávám hodně často.
Zkoušela už jsi někdy organizovat svojí vlastní party?
Ano, dělávala jsem produkční v klubu který patřil mému otci a jsem rezidentkou několika dalších klubů v Brazílii.
Jak vnímáš svátky když nejsi doma v brazilii?
Většinou je trávím se svojí rodinou, v typicky brazilském duchu, vánoční stromky, pěčený krocan, dárky atd. Neznám vaše tradice ale ráda se nechám poučit.
Máš kromě djigu nějakého koníčka?
Chodím ráda cvičit, ráda kupuji hudbu a to je asi vše.
Co ty a zimní sporty?
Vůbec nic mi to něříká, viděla jsem sníh poprvé v životě letos v Evropě, ale je překrásný.
Máš nějakou špatnou vzpominku ,nebo zážitek z tvého hrani?
Myslím, že nejen já ale spousta djs má špatné zkušenosti neustále, ale teď si zrovna nevybavuju nic příšerného))
Kde se cítíš lépe na velkých halových akcich, nebo v klubech?
Mám radši klubovky, je blíž k publiku a snažší vycítit co hrát!
Rozhovor: Michal Poliak
DJ Wehbba: „Hardgroove a funky."
Aphrodisia X-mas Edition v klubu 7 Nebe
Jelikož být djkou není nic obvyklého a je nás určitě méně než mužů djů, může být snažší získat hraní, ale myslím že se to hodně mění v poslední době.
![alt=](http://techno.cz/misc/images/2007/dj-anali.jpg)
Líbi se ti pohledy kluku na tebe jako na Djku?
Nevěnuji tomu pozornost, beru publikum jako celek, nerozlišuji jestli ne mě koukají kluci nebo holky.
Kde všude jsi hrála a co bereš jako sve nejvýznamnější hraní?
Hrávám všude po Brazílii a tohle je má první evropská tour. V Česku jsem se již představila v klubu Jet v Lovosicích. Moje nejvýznamější hraní bylo na akci Megavonts v braz. městě Natal.
Viděla už jsi nějaké české památky? popř. jaké máš z nich zážitky?
Teď jsem je nedávno měla možnost shlédnout poprvé a abslolutně mě uchvátila Praha, její architektura a hlavně pražský hrad mě uplně dostal.
Doslechla jsi se uz dříve v Brazilii o nějakém českém dji?
Ano, slyšela jsem o djce Lucce, hrála několikrát v mém rez. klubu v Sao Paulu. Také znám Michala Poliaka, jehož desku World Republic hrávám hodně často.
Zkoušela už jsi někdy organizovat svojí vlastní party?
Ano, dělávala jsem produkční v klubu který patřil mému otci a jsem rezidentkou několika dalších klubů v Brazílii.
Jak vnímáš svátky když nejsi doma v brazilii?
Většinou je trávím se svojí rodinou, v typicky brazilském duchu, vánoční stromky, pěčený krocan, dárky atd. Neznám vaše tradice ale ráda se nechám poučit.
Máš kromě djigu nějakého koníčka?
Chodím ráda cvičit, ráda kupuji hudbu a to je asi vše.
Co ty a zimní sporty?
Vůbec nic mi to něříká, viděla jsem sníh poprvé v životě letos v Evropě, ale je překrásný.
Máš nějakou špatnou vzpominku ,nebo zážitek z tvého hrani?
Myslím, že nejen já ale spousta djs má špatné zkušenosti neustále, ale teď si zrovna nevybavuju nic příšerného))
Kde se cítíš lépe na velkých halových akcich, nebo v klubech?
Mám radši klubovky, je blíž k publiku a snažší vycítit co hrát!
Rozhovor: Michal Poliak