CLANEK

 

Daniel Neighbour vydává další novinku na labelu Thanq

Thanq je mladý a nezávislý chorvatský label zaměřující se na minimal deep tech sound. Label založila Marina Karamarko, uznávaná umělkyně s rezidencí v jednom z nejlepších klubů na Ibize, Sankeys. Z řad dalších umělců, kteří na tomto labelu vydali svou tvorbu, stojí jistě za zmínku Reelow & MarkyZ, Aney F, Legit Trip, Teskera a další...

 

Daniel ve svém tracku "Maybe yes, maybe no" mísí prvky žánrů minimal a micro house music stojící na pevné taneční basové lince. Směsicí perkusí a bicích získává track na dynamice, přičemž melodie dodávají patřičné tajemství a napětí. Ostatně svůj obrázek o skladbě si udělejte sami na níže uvedeném odkazu:

O remix skladby "Maybe yes, maybe no" se postaral respektovaný minimal producent a DJ Direkt. Jeho hudba balancuje mezi housem a technem s prvky minimalu podtrženými atmosférickými melodiemi. Direkta můžete znát ze světoznámých labelů Atipic, Uvar, Botanic Minds či Subtil Records. Jeho tanečně laděný remix Danielovy skladby je k poslechu zde:

Release bude dostupný exkluzivně na Beatportu od 31. října, přičemž zveřejnění v širší distribuci včetně streamovacích služeb se dočkáte 14. listopadu.

Pro více info sledujte Danielův Facebook.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016