CLANEK

 

Sektor na novém EP nabádá k prožívání svých snů

Značka Influenza Media v letošním roce nespí na vavřínech a stále fanouškům servíruje pořádnou porci kvalitních releasů od dosud neokoukaných producentů. Na další takovýto kousek se můžeme těšit už 16. května v podání Sektorova nového EP.

 

Sektor, vlastním jménem Rene Spaanderman, je holandský DJ a producent, který se našel především v pohodově laděných atmosférách drum´n´bassového subžánru liquid funk. Na 16. květen připravuje nové EP "Live Your Dreams", na kterém představí trojici čerstvých novinek. První s názvem "It's About To Go Down'', na níž se produkčně podílel i holandský chlapík Low5, nabídne vyletněný feeling společně se zasněnými náladami, které se pak naplno přihlásí ke slovu ve druhé skladbě "Live Your Dreams". Ta dokonale vystihuje Sektorův charakteristický zvuk plný malebných atmosfér, intenzivních perkusí, a samozřejmě nechybí ani rytmický groove. Třetí skladba "Chase Scene" oproti ostatním potom uchvátí zajímavou kompozicí, které dominují povedené synťáky a nesamplované vokály. 



EP "Live Your Dreams" vychází 16. května na značce Influenza Media a k dostání bude v digitální podobě na všech oblíbených hudebních portálech.

Sledujte také:

https://www.facebook.com/Sektorsubsequent
https://soundcloud.com/sektornl

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016