CLANEK

 

Neo Violence #17

Sedmnáctý díl se tak trochu opozdil... Holt když je vám sedmnáct, tak občas nevíte, co dřív, obzvlášť, když na vás každý týden čeká tolik skvělých akcí, jak tomu je posledních pár víkendů. Otevřel se Terminal B, v Neone probíhají warm­-up mejdany k Lunchmeat Festivalu a k tomu nemalá nabídka zajetých pražských klubů. Palec hore všem, kteří to stíhají dávat a nesedí doma!

 


Ricardo Miranda -­ "Ucantfunkwitchicago" ­[Got2Go]
Life Recorder -­ "Toms of Times" [Bokhari]
Apes -­ "Cold Love" (Seb Wildblood Remix) [Church]
Mr Tophat & Art Alfie -­ "No Holdings" (Samo Dj Mallorca Mix) [Karlovak]
Luv Jam ­- "Over Draught Facility" (VernoN Dixon Avenue Basement Mix) [Needa Records]
Breach ­- "This One’s For You You Know Who You Were" [Aus]
Ratcatcher -­ "Motion" (Benjamin Damage remix) [Peach]
Lokiboi -­ "Game" [Telefonplan]
Will Ward -­ "224" (Hodge Remix) [Audio Doughnuts]
Zoé Zoe & Enoah Ballard -­ 1234 [Hype LTD / Hypercolour]
Diva -­ "Judas" [Obsession Recordings]
Trikk -­ "Houx 93" [Truesoul]
FACTA -­ "Montpelier" [Badimup]
South London Ordnance ­- "Dead Cell" [Aery Metals]
Jonas Kopp ­- "55 Dias" (Kowton Remix) [Illian Tape]
Apes -­ "Cold Love" [Church]
Alis -­ "Modus" [Fifth Wall]
Dharma -­ "Tuesday" [Origami Sound]
JoeFarr -­ "John" [Mindcut]
Qoso -­ "Jura" [In Paradisum]
Ghostek -­ "Lethal Ballet" [Fifth Wall]
Clouds -­ "Cybergrind Your Mind" [Fifth Wall]
Myztical -­ "Balcan Express" [Mir]


Co se nevešlo:



Legowelta je poslední dobou všude plno. Specifický tím, že slovo mastering schválně vyškrtává ze svého slovníku, což na druhou stranu dává jeho tvorbě duši, jak by to řekl třeba Leon Vynehall. V duchy moc nevěřím, ale i přes ten šum tento jeho release zní ku**a dobře. Disco vesmír ve skvělé formě.



Kombo v podobě Phon.o a labelu 50Weapons, který maj pod palcem kluci z Modeselektor je zárukou kvalitního poslechu a tím první část EP "Cracking Space" rozhodně je.



Někdo tomu v dnešní době říká deep house, jiný bass či bump house, další zas nu­disco a jiní už začínají být tímto zvukem přesycení. Každopádně Squarehead zanechává hlavu chladnou a na labelu Let´s Play House vydal párty EP, které stojí za zmínku.



O Detroit Swindle se hodně mluvilo a začalo se ještě více díky jejich albu "Boxed Out", které nedávno vyšlo u Dirt Crew Recordings. Bohužel čím dál více ohlasů začíná být negativních, prý hlavně kvůli tomu, že už se nikam neposouvají a znějí pořád stejně. Otázkou ovšem je, zda­li je opravdu nutné se stále někam posouvat. Odpověď nechám na vás.



Jeden z nejdůležitějších techno labelů současnosti a techna vůbec ­ - Ostgut­ Ton - a album Tobiase. Povinnost!



Krom Ostgut­ Ton tu je samozřejmě také Delsin. Tam také nedávno vyšlo skvělé techno album dobře známého producenta jménem Mike Dehnert, které se ale nese, dle očekávání, v mnohem tanečnějším duchu.



Ač jsem nikdy nebyl velký fanoušek labelu Cocoon, tak tento titul mě zaujal a to hlavně díky remixům od oblíbenců Rodhad s Ryan Ellliot. Poctivé techno.



Nedávný host pražského klubu Neone ­ Recondite se tento rok producentsky velmi činí. Melodické deep techno pro label Dystopian... Zbytek si doplňte sami.



Fanouškům tvrdého techna by rozhodně neměla mezi ušima proklouznout věc od Mickey Nox na poměrně novém labelu Green Fetish. Singl je navíc obohacen několika remixy od dalších tvrďáků Joefarr, Myler, Paul Birken či Urbano.

Toto je jen velmi skromný výčet toho, co se do pořadu nevešlo. Mnohem více novinek různých žánrů, o kterých denně informujeme, můžete naleznout na našem facebooku.

Pártylist jako vždy najdete na naší Facebook stránce a to konkrétně v sekci Poznámky, kde každý týden před víkendem zveřejňujeme mnou doporučené akce z Prahy a dalších koutů ČR, ale také tipy na párty u našich sousedů.

Další živé vysílání na Radio23.cz proběhne 22. dubna. Pořadem provázel a rubriku připravil dMIT.RY.

Kontakt: neo.violence85@gmail.com

Neo Violence

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016