REPORT

 

Oficiální vyjádření – L-klub 19.10.2007

Nejprve bychom chtěli všem, kteří jste dorazili, poděkovat za fantastickou atmosféru, kterou jste vytvořili a udrželi po celou noc.. A to i přes neúčast Davea Clarkea ( Všechna prohlášení a nezvratné důkazy můžete sledovat zde. DC Promo udělá vše pro vyvrácení jakýchkoliv podezření a obvinění z možné účasti na tomto podvodu booking manažerky Hany Cohen Šaškové), kterého na poslední chvíli nahradili djs Dave Angel a Surgeon a podle vašich reakcí to byla náhrada opravdu vydařená.

 


Sám Dave Angel si party také velmi užil a i on byl překvapen z nečekaného vystoupení, jak říká v rozhovoru pro techno.cz pořízeném přímo na party: “ Bylo to skvělý. Absolutně… . Jen jsem byl trochu šokován, protože jsem nevěděl o tom bookingu nic. Jak mě v úterý chytnul agent ve studiu, ptal se, jestli chci hrát v Praze. To jsem řekl, že jo. Ale kdyby se mě zeptal na nějaké jiné šílené místo, asi bych řekl ne. A skončil jsem tady. (smích) “ Celý rozhovor najdete tady. Podobně hodnotil party také Surgeon nebo Toky s Bossem, kteří na hlavní stagi řádili jako za starých časů.



K hodnocení vybíráme například krátké shrnutí fotografa z Rave.cz: Prakticky na poslední chvíli jsem se rozhodl navštívit techno párty v pardubickém L klubu. Vlastně až po tom, co agentura DC Promo oznámila, že Dave Clarke ne jejich vinou nepřijede. S nenadálou situací se ale bravurně vypořádali a myslím, ze Dave Angel a Surgeon byla odpovídající náhrada. Milovníků techna se do Pardubic sjelo opravdu dost a po půlnoci byl parket naplněný k prasknutí a atmosféra se dala krájet. Ceny na barech byly bezkonkurenční, možná taky proto k ránu došla vodka. Jen to pernštejnské pivo mi moc nechutnalo. Z Elka jsem odcházel mezi posledními a poté jsem ješte zavítal do Ponorky na afterpárty, kde jsem ale nezůstal dlouho a 8:20 odjíždel vlakem zpátky do Prahy.



Další fotky najdete například na serveru kompletni.info



Produkce: Všechno slíbené bylo dodrženo a legendární pardubický prostor opět ožil na maximum. Jak bylo předem oznámeno, celá visuální stránka akce byla pojata úplně nově a visuální architekti zaslouží 10 bodů z deseti.. Na hlavní stagi dominovaly nádherné projekce a pestrá světelná show. Pro tyto účely byla postaveny speciální konstrukce po celém obvodu klubu, na kterých byly umístěny desítky různých světelných efektů. Projekce tvořily plátna a plasmy umístěné na dj pultu. Pro co největší pohodlí všech dorazivších byly zcela nově postaveny bary. Mimo standardní L-klub bar byly v prostoru umístěny další mobilní bary a na všech dodrženy předem slíbené ceny. Úplně jinak byla umístěna také druhá Lipton Jungle stage a i ta poprvé dostala parádní vizuální náboj včetně plasma obrazovek a laseru. Na obou stagích byl instalován velmi kvalitní zvuk a nejsou známy žádné nedostatky nebo stížnosti. Celkově nedošlo během příprav ani samotné party k žádným větším problémům ( zdravotní služba musela ošetřit pouze jeden škrábnutý prst, technici odpoledne postrádali rozdvojku a jeden neukázněný host na chvíli podlehl kouzlu horolezectví) a vše tedy proběhlo dle pravidel správné taneční party.



Již brzy čekejte první informace k letošní CHRISTMAS PARTY, kterou DC Promo chystá jako každý rok na 25.prosince...








 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016